Коментари - Спортното министерство се срещна с ръководствата на ЦСКА и "Левски" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zizus

Да добавя и пропуснатото от журналиста на дир: Представителят на сините е категоричен, че не иска държавата да фоворизира родния гранд, но не желае да е и негова мащеха. Ивков добави, че очаква правителството да помогне на клуба с изграждане на инфраструктура. ЦСКА иска само разрешение за строеж и нищо друго! Наглите катунари обаче пак искат държавата да им е майка, баща, син, дъщеря и да продължи да налива нашите пари в подуянскта кочина..... Хахаха! Дърпайте щепсела на "Обора на народа"! Няма какво да се чакат.

Всички ние, данъкоплатците ,им направихме сектора((без козирката) като платихме надцените неколкократно обществени поръчки на "Главбулгарстрой".14млн.които дължаха ,ги изведоха в кухи фирми.Сега секторът им ерозира и пак искат държавата да им строи нов.Наглост.

Както обикновено... лефски искат да им помагат, ЦСКА иска само да не му се пречи...

SU-152

Не искаме клубът ни да се омазва в лайн*та покрай оранжевите престъпни схеми за ЕкоТой арена. Не искаме клубът ни да участва в никакви схеми и уговорки с властта. Не искаме да ни използват за целите на последващата гнусна оранжева пропаганда покрай стадиона им...............

SU-152

Не бе Припок...................Левскарите искаме да знаем :защо Спас Русев 2 години не плати една стотинка на НАП, защо Иво Тонев беше спуснат. Кой натисна Батков да даде клуба на Тонев и Ангелов. Трябва да се търси отговорност на всички замесени лица. Защо ни натресаха Черапа?Нямаме бъдеще без да се каже истината за тези години........................... Ама никой у нас НЕ иска истината, защото тя е страшна - най-вече като отговорност престъпленията да не се клонират. Затова и тази дума ще изчезне - както изчезна моралният императив, заключен в десетте заповеди ...

SU-152

За теб специално двапати ще го напиша............................... Не искаме клубът ни да се омазва в лайн*та покрай оранжевите престъпни схеми за ЕкоТой арена. Не искаме клубът ни да участва в никакви схеми и уговорки с властта. А Ивков каза"Не сме искали нищо,Левски трябва сам да се издържа".

SU-152

За теб специално двапати ще го напиша............................... Не искаме клубът ни да се омазва в лайн*та покрай оранжевите престъпни схеми за ЕкоТой арена. Не искаме клубът ни да участва в никакви схеми и уговорки с властта. А Ивков каза"Не сме искали нищо,Левски трябва сам да се издържа". И пак кажи ,че не си разбрал..............

Борисов и Горанов ощетиха държавата със 700млн.от невнесени данъци на Божков и го принудиха да ви дава по 25млн.годишно. Като сте толкова принципни ,защо взимахте парите?

SU-152

Отново да го напиша..............................Никакво чисто начало не може да има без да се знае истината. Защо Спас Русев 2 години не плати една стотинка на НАП, защо Иво Тонев беше спуснат. Кой натисна Батков да даде клуба на Тонев и Ангелов. Трябва да се търси отговорност на всички замесени лица. Участието на Черепа. Аз искам Левски да не е зависим от това, кой е министър-председател. Ако се управляваме лошо да си фалираме. Да просим държавна помощ е пълен абсурд, щото от 12 години сме омазани в партийни акита, от които честно казано ми се повръща.Ако ти си мислиш,че другите не са омазани в тези акита се лъжеш!И среща не сме иска ли,но Ивков сравнително достойно излези от тази среща.

"Не, бе, припок", добре започваш ... "ние, лефскарите искаме да знаем"... и какво ме интересува мен какво ВИЕ искате да знаете??? Аз искам да знам защо НАП не обявява за изискуемо цялото си вземане, след като има близо година неизпълнение...

Апропо, ти на кое лефски си фен - оригиналното на Пешо Кучето или припозна Лафски '9инякоя...:)))

zizus

Хахахах ти ли бе мамин златен? Тоя влак го изпусна вече. Кво искаш и ква е реалността са два различни свята, затова специално на тебе ти казвам. Пий хапчетата и сваляй сините очила.

zizus

Българският футбол и в частност лефски е нарицателно за схеми и корупция. Набий си го в главата вече.