Спряха правата на реферите от последните два мача на "Левски"

Грубите грешки на Гидженов и Занев им костваха спиране на правата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

"Баязид Подуяне" се държи над водата единствено с любезното съдействие на БФС, съдиите и ВАР, Боеку Тъпото, Шиши, Владко ГорановЪ и НАПъ !!! А до отнемане на лиценза остават 6 дни !!!!

Ние от обора на "Баязид Подуяне", сърдечно благодарим на ефенди Пеевски-Баши за грижите, които полагате за нас, ние сме всеотдайни ваши васали и вярна турска рая. Кайметата на турската етническа партия ДПС са като слънцето и въздуха за нашата измършавяла старица. Падаме на колене и бием челца, в знак на признателност. Вие сте нашето знаме, вие сте нашият патрон, или както ние ви казваме Вие сте нашият Валия-патрон, и ще сме ви благодарни до гроб !!! Аллах Акбар !!! Бог е най-големият!

Къде видяха засада при гола срещу Черно море? Райнов не е в засада при центрирането. Други двама са зад защитата, но те не играят с топката. След това Райнов е пред всички когато удря топката с глава и довкарването съшо не е засада.

Номер 20 от Черно Море Гомес е с протегната ръка, която покрива засадата. Ръката е черна и остава леко незабележима, но при ВАР ще се види, че покрива засадата

Оранжевата сган пак е налазила тема за Левски... Гнийте люлякови плужеци!

Я кажи коя е темата за Динамо тире Спартак тире ПеЛевски? Или много-много не ви се иска да споменавате как съдиите в два мача са ви подпирали? И то във втория за да додрапате до равенство, хи хи хи!

Значи тези два мача са загуба за Динамо тире Спартак тире ПеЛевски.

ВАР, МАР...-шменти-капели е всичко около подуенските евроид....(всички го знаят продължението). Получиха малко парички и вместо да си плащат задълженията се заеха със старата си страст да купуват съдии, за да ги пробутат до седмото място и евентуално в европейските турнири.