Спряха правата на руска олимпийска шампионка

Оксана Сливенко е поредната рускиня санкционирана от УАДА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей мамамустара! Само руснаците ползват допинг. Всички други медалисти само на зелен чай го карат ;-)

Международната федерация по вдигане на тежести временно спря правата на олимпийската шампионка Оксана Сливенко (Русия) по подозрение за нарушаване на антидопинговите правила - а по лекарско предписание можеш да "зобаш" всичко, ако си евроатлантик !!!

Все се питам: Тези от вадата имат ли право да разрешават използването на допинг, и на какво основание?

Ако съм на спортистите, ще питам кои състезатели се състезават с разрешение. Да е ясно!

"по подозрение за нарушаване на антидопинговите правила."?! Както винаги твърдения без доказателства... ама те от Запад толкова си могат.

Предлагам в световни и европейски първенства да участват само кравари и никоя друга държава. Така светът ще е спокоен, че не се употребяват стимуланти за печелене на медали.

Какво добивяхме - жени вдигат тежести, остава мъжете да заиграят художествена гимнастика и от тук нататък единственият изход са вицовете!

Баси, значи я заподозрели, че преди 10-15 години ползвала допинг и по това подозрение СЕГА й спират правата? Ако е пич, сега рускинята трябва да обвини служителите на УАДА, че когато са й взимали пробите през 2008 г. са извършили сексуално насилие върху нея - опипвали са я без нейно разрешение и са надничали в деколтето й. И да съди и служителите и УАДА в руски съд за няколко милиона долара. Убеден съм, че ще ги осъди.

Има вече! Мъже синхронно плуване! Филмът е много, много интересен! Падна ми ченето!

Тя е украинка - която се състезава за РФ.

Има стар виц. Попът в едно село си падал по жените и му се носела славата. Ама една от тях се оплакала на мъжа си. Тоя решил да засрами попа. Преоблякъл се като жена и попът се хванал. Привикал го у дома си, вкарал го в стаята, затворил вратата и му налетял. "Чакай бе попе! Аз съм мъж", викнал оня. Попът се огледал и рекъл: Късно е чадо! Мандалото лопна, резето падна! Ето ти статия за световното първенство по художествена гимнастика за мъже през миналата година. Има и снимки, и видео... Дойде краят на света! Художествена гимнастика за мъже! (Видео) https://www.avtora.com/doide-kraiat-na-sveta-hudojestvena-gimnastika-za-maje

В щангите много отдавна всичко е ясно, химията прави физиката. Мхм, и още, който пие Ороцетам става голям

разбира се по подозрения ! А ФАКТИ ЗАЩО СА ИМ !!!!??????????????????????????

Пак политика. така ни прецакаха и нас. И най-добрия треньор Иван Абаджиев. И сега нямаме такива щанги. Тук не става дума за допинг, а за възстановяване. Не можеш на ден да вдигаш стотици тонове тежести и да си вегетарианец. Никой това не го прави по света. Примерът с Уилямс в тениса, бегачите на Норвегия и мн.др. е факт.

Когато не можеш да победиш със спорт, побеждаваш с политика.

Че те рушняците открай време само с допинги печелят! Затова и другите им поклоници са същите, ние, сърболяци ...

Да бе - пък сЕри на рупа екологични репички.

Джокович е веган.

Направо да им дават медалите и титлите, от всички първенства, и от руското включително, за десет години напред, че да мирясват и те и другите.

0

Алоу, защитниците, какво не разбрахте от: Обвиненията се основават на данни, получени от базата на московската лаборатория. Кой пак ви топи, каква политика бълнувате?

Искам да видя кога УАДА ще обърне внимание и на американските спортисти ?!!?

Ти какво, 18.отомври ли признаваш и празнуваш за национален празник / а каква дата е 18.октомвти сигурно знаеш ? /

"Данните от московската лаборатория" са от тефтерите на бившия шеф на допинг комисията в Русия, когото бяха погнали за някакви престъпления. Избяга в САЩ, изчезна и сега ще се "позовават" на измислените му тефтери десет години напред и двайсет назад. За радост на дебилите по света и у нас.

Американските проби изгоряха в пожар.

Да де,те другите ядат само домати и краставици.....