17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като чия за тва"дерби" получавам болежки в интиманата част,тоест боли ме уя

Обърни се за помощ към господина от първия коментар, може да те излекува...

С литекс дерби?

Какво значение има? Динамо-ПеЛевски пак ще паднат.

Всичките журналя се срамуват да напишат пълното име за Литекс.Явно не си спамнят , че в т.н. ефбет лига /интересно защо/ има и друго ЦСКА.Поради что се срамиш да се наречеш пребоядисан чорбар неразумнии юроде?.Както има Ботев Пловдив , така има е Ботев Враца , но там си ги пишете точно ,но тъй като повече журналисти са комунистически отрочета на славната бългаска народна армия в която имаше повече офицери от войниците а сега няма и армия а половин стадион наемници.Явно имате указания от микренското джудже ,да се пропагандира неговия отбор и се забравя за истинското ЦСКА.Това е точно като македонците които се опитват да крадат чуждата история и се величаят с чужди успехи и постижения.Срам за драскачите и подмазвачите.

Турско синьото БФС се притече в помощ на теленцата от "Баязид Подуяне", направили жълто в гащите от страх пред ЦСКА !!! Или защото са прекръстили трипера с който ги е дарила Свирколета Лозанова Триперянова на корона, или от страх зацапахте свещите ??? След като отложиха мачовете им с Локомотив Пд и ЦСКА, сега идва ред и на този с Берое !!! Благодарим ти, синьо БФС, че пак се притече на помощ, благодарим и на и Светия Синод(Буда Бухалков), ще пуснем пак декларация и ще целуваме кръста Господен, само ни спасете от изпадане !!!Защото Вие сте нашето спасение !!!

Прекратяват първенството в Ебемти лига, а "Баязид Подуяне"отиват на бараж за А Окръжна група !!! Отбора от щата Подуяне в София как се казва, че вече се обърках ? Динамо, Пощенец , Джингиби- Спартак, "Баязид Подуяне", „Джингиби -Анадол Спорт“, Курвите на всички власти или Тумора на българския футбол ?