17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами прав е човека, няма логика в комуничтическа бьлгария да стане това. Комунизма е ситема на льжа и манипулация и добре че дойде демокрацията, че да станем нормална западна страна а не руска подлога

съд до дупка за джендъра!

Стефка беше на Туринабол + амфетамин за теглото + болкоуспокояващи за по дълги тренировки. Преди състезание две седмици без препарати само инжекции с тестостерон тъй като синтетичния тестостерон не беше откриваем така както оралните стероиди. Неистови тренировки преди 1988 и по малко след това като се разпадна контрола на партията и атлетите станаха по самостоятелни. Да ми съди някой сега?! Добре е заповядала при толкова свидетели.

В Швеция секса между близки роднини е нещо нормално,дори се насърчава. Това включва педофилия и геронтофилия между роднини. Дори насърчават мюсюлманите да изнасилват шведки.

Само да му кажа на този шведски гей че Стефка стана олимпийска шампионка през 2000 година с 2.05 метра в Сидни а тогава се проверяваха супер стриктно всички спортисти и че тя е скочила 2 метра 197 пъти , колкото всичките им скачачки за всички времена.

През 1775 г. крал Густав IIIси наел граф Мунк за да помогне при секса да заплодят супругата му. И това е шведска тройка. Този олигофрен е такъв продукт.

Само ще припомня Людмила Енквист - Нарожиленко. Докато се състезаваше на СССР я хванаха с допинг и отстраниха. По-късно тя се омъжи за Йохан Енквист - швед, някакъв важен фактор в международната федерация по лека атлетика. Опростиха й всички наказания и така през 1996 г. на Олимпиадата в Атланта тя спечели златен медал за Швеция.

И 2002-ра пак я хванаха и я изритаха от спорта до живот ..

Тъпата рускиня Енквист я хванаха отново като се опита да се състезава в бобслея.. Шведа веднага се разведе с нея. Няма как, говедото руско и на запад да емигрира пак говедо си остава.

Не го припомних това, за да сипете обиди по адрес на руските спортисти - става въпрос за двойния аршин. И не се е развел с нея - напротив - след опита й за самоубийство, той я спасява и имат син. Живеят в Испания.

И да си припомним норвежките скиори и биатлонисти страдащи от астма, за дефицита на внимание - заболяване от което страдат олимпийските шампиони Симон Байлс и Майкъл Фелпс ...

Така, че господин Тъпунгери, правилно сте се нарекли, добре е да се допълни, че говедо сте Вие, ако ме разбирате ...

Допингираната рускиня изрева света пред камерите колко изоставена се чуствала след като Шведската антидопингова агенция я хващат с допинг през 2001.. И призна вината си между другото.. Става персона нон грата в Швеция автоматично и бяга в Испания.. Е каква точно е поуката относно отношението на Шведите към допинга?!?!

Ако беше назобена, щеше да скочи поне 220см. :)

Признавам си - телепортирах се, спрях времето и сглобих установка , за която закрепих Стефка. Издърпах я на 5см над летвата и после я пуснах. След това промих съзнанието на всички защото ме даваха на живо. И всичко това го направих, за да ядосам един шведски журналист, че ще е винаги победен !

Кой е този допинг за висок скок? Високоскочин + олекотин + рекордин?

Няма да съди никой ,просто вдига шум. Съд в Швеция е много пари и може да го загуби. Шведите са изключително кретенска и стерилна нация от алкохолици , да живееш в тоя студ там си е наказание. Пълен игнор и да си дрънка пияния журналист каквото иска. Стефка е легенда.

И като ги питаш са най-щастливата нация на света. Хора без чувство за хумор и без комедийни филми се имат за най-щастливи. Голям смях .

Те май били на второ място. Най щастливи били съседите им - финландците. :)

Всъщност тръгвайки да го съди да не се окаже, че така го легитимира. Съдейки го със сигурност ще даде по-голяма гласност на измислените му твърдения.

CynepMEH

Да беше еднократно - да, но колко пъти е била около този рекорд? Дори Аталанта 96 (ако не се лъжа) почти направи 210...на практика ги беше скочила

Що не си гледат асматиците...

оскотелия до неузнаваемост запад вече не знае на кой свят е . Свикваме и с това

А дупето на Стефка е поне на 215 см, така че рекордът е всъщност доста по-впечатляващ! Държавата също трябва да реагира моментално и да попита Кайша само минерална вода ли пие или и тя, като всеки професионален спортист, обядва Менделеевата таблица!

Най-вероятно е прав, защото Стефка е една "УНИКАЛНО ТЪПА ПУТКА" !!! Завършено спортно училище == полусредно образование. Заема пост, който изисква ВИСШУУУУ, поне едно, и чужд език - поне един. Тая "ОФЦА" се затруднява да произнесе едно изречение с повече от 2 думи ...........

Ти си изрод, назначен за модерастка в насрания дирник.

кажи си адреса копеле жалко да те науча на уважение пумяр

Да не си решил да ми духаш ?

И защо трябва да вярваме,особено на Швеция ???

Людмила Андонова - Жечева я хванаха с амфетамин. Как с амфетамин можеш да повишиш спортните си резултати? Ами само на психическа основа - изстискваш максимума! Това не е нандролон, или друг вид хормони! Стефка дали е ''взела нещо''?! Ами рагу и кокали, никакви мускули, супер пластична. По онова време, нямаше химия която да те прави слаб и същевременно силен. Всички назобени, бяха като бичмета, жените като мъже. Това си личеше от самолет. Стефка никога не е била бичме! Рекорда е уникален, скока е уникален Нека злонамерените завистливци да се гръмнат от яд!!!

Страх ги е да се гръмнат, затова ще лаят, мучат, съскат... пърдят, в безсилна злоба.

Тъй като амфетамина помага за контрола над теглото. По малък процент мазнина в тялото = по висок скок.

Да го съди до дупка. Писна ми от тези нахакани западняци дето само подценяват хората от източна Европа и говорят глупости. Да си плати за дяволъка и да се замисли следващия път какви да ги говори.

В Швеция освен тройки друго има ли? Съди го до дупка, този сигурно е гей / педераст / . Абе тъпа работа, как да преглътнат факта, ами ако неговата съгражданка е била дрогирана? Той като не е бил там, или роден какви тъпотии хортува? На всички състезатели в тройката се прави задължителен контрол. Стефче, кажи му че рекорда е бил след бурен секс и ако е имало кой да оноди тяхната състезателка то тя е щяла да скочи 215 см. Ама в Швеция нали са само гейове....

Има маси.

В правото си е да го съди и вероятно ще спечели. Но не е тайна, че всички тогава взимаха. Ако се беше паднала за проверка по онова време и беше излязла "чиста", тогава щях да повярвам, че е изключение.

Още на олимпиадата в Мексико през 1968-ма е въведена задължителна допинг-проба при поставяне на олимпийски или световен рекорд. Ако рекордът е само национален - то и тогава е възможен тест, но при подадено искане от страна на федерацията по съответния спорт от страната, от която е спортистът-рекордьор. Не особено сложни правила, които шведът 100% знае, но "удобно" пропуска да спомене.

Те сега не взимат! Никак даже! И като всички са взимали, що не скочи още някоя колкотоСтефка???

В щангите несъмнено предозирахме в соца - справка Наим Сюлейманоглу (умря от черен дроб на 50 години). Йордан[ka] Доков само на външен вид човек може да заключи, че е на стероиди - няма друго какво от позволените субстанции освен хормонален дисбаланс който изчезва след олимпиада. Що се отнася за Стефка Костадинова наистина няма никакви доказателства. И физика и техника без грешка сякаш създадени за скок на височина.

Първо трябва да дефинираме какво е допинг. На практика няма професионален спортист след втората световна, който да не взима никакви добавки. Тук спорът е кой какви добавки взима и честността е доста относително понятие.

Честността е на страната на онези, които плащат МНОГО !!!!

Сега важно е какво е казал и как го е казал. Ако е казал че Допуска предполага или каквото и да било той има право - свобода на словото. Ако е казал че това е факт тогава е друго нещо. Аз лично подозирам че е първото.

Той през цялото време наблягаше на второто.

Има ли някъде видео от това интервю. По принцип не е само в швеция .. в много различни страни се дискутира употребата на стероиди през соца.

Коментира се соца, за да не се коментира демоНОкрацията, в която западните любимци си зобят с мярка и удоволствие, и най-вече с разрешение - хвани нАдал, блъсни сЕри на, фЕлпс сам ще падне, от високо. А, пък на Джошуа баниците са само от репички и марули, може би... и тъй натататък.

Ти наистина ли не знаеш?

Тъй като е шведски либералджендър...ако го съдят ще се съгласи на извънсъдебно споразумение...

Ясно е, че това са недоказани твърдения, но логически, само по това колко американски атлети бяха хванати с допинг от самите САЩ, а и колко бяха руснаци бяха хванати, а и колко български щангисти хванаха, че по онова време масово са били допингирани! А и толкова време никой в целия свят да не може да бие този стар рекорд... при положение, че спорта се развива толкова много...

И някаква хърватка ли имаше 208см. А на Стефка Костадинова много се ядосвах като скачаше, че най-високата и точка бе преди да е над летвата и падаше върху нея. Кой знае колко можеше да скочи. А на едно бягане на 100 метра на финал, му казваха най-мръсното бягане и че от 8 състезателя на финала, 6 трябвало да бъдат наказани. Но без доказателства, е клевета.

В САЩ на хванатите с допинг се гледа с презрение.Марион Джонс лежа в затвор.

243Win

Всички бяха назобани навремето - и нашите, и чуждите. Просто нямаше контрол на допинга. Изглежда, че нашия допинг е бил много добър.

Ми не е точно така. Дори в САЩ спорта не е централизирана държавна политика. Спортистите са аматьори нямат пари за лаборатории и т.н. В соца тук това бе различно. Това беше част от пропагандата за промиване на мозъци - гледайте колко сме добри в спорта няма как системата да е грешна. Малоумни спортове като вдигане на тежести с които никой не се занимава в нормалните стран тука се превърнаха в приоритет на държавата.

Само така трябва! Ако и политиците ни бяха така твърди, колко добре щеше да е в изстрадалата ни България!!!???

И пред кой съд ще го съди Стефка като е толкова твърда? Това измислила ли е или си говори само?

Ами има си спортни съдилища бе приятелю. Има си арбитражен съд. Варианти много. Само желание да има. Сега нахакания швед ще си го получи

Какво изобщо означава "спортен съд"? Федерацията по лека атлетика ли има юристдикция да наказва журналисти според теб? Според мен съда в швеция има юристдикция за това ако са нарушени законите на швеция. Съответно важно е дали той да го е съобщил това като факт или като предположение. О.Джей Симпсън щеше да може да осъди всичките журналисти за това че "предполагат", че е убиец ако нямаше свобода на словото за такива неща.