17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стиляне,не ти тпябва таралеж в гашите.Живей си живота и не се занимавай с дебелите кратуни в България.Желая ти здраве и щастие.

Стилиянчо няма акъл и капацитет за този пост! Не става за там !

Не знам защо обществото смята че успешните футболисти са добри ръководители? БГ мафията май ще използва добре отработената схема на Батето - да си вземе параван, който нищо не знае, да спечели доверието на обществото и да си кара по старо му.

То и ИЦАТА е гениален футболист. Поклон пред футбола му. Но ми кажете за качествата му на ръководител, организатор, треньор. Колко клуба пое и докъде ги докара. Кака че СТАН внимавай в БГ-то.

Надали може да се намери по добра кандидатура за поста!

Да не се изчерпаха хората без морал и чест ? Все едно Зайо Байо да оглави джунглата :D Пак ще е некое ,,лъвче'' , без заблуди.

Евала, гнидо. Дано да спиш по-добре след тоя глупав коментар

Ти като си толкова отворен що не вземеш да оправиш футбола! Хайде стани ти шеф на БФС да те видим какво ще направиш.........Аман от всичколози, които нищо не разбират..

Насила хубост не става. Момчето, ако няма желание да помогне на Бг футбола, не могат да го принудят. Жалкото, че е кадърен човек, а се ограничава до цунглирането с тоалетна хартия.

уважение към Стилиян,успял и честен човек

Това че може да рита топка не означава че може да управлява и един курник