Стоичков: Финландците са майстори в мазането на ски, тъжно ми беше

Легендата с послание след втората ни загуба от този съперник в Лигата на нациите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В мързела ,лъжите и оправданията.

Този е останал спортно в 90-те, а ментално - в годината на раждането си.

Тоя път се изказа неподготвен....

Абе има ли в нещо в което да печелим? Само загуби..Аман!! Прав е Ицата..щом и скиорите почнаха да ни бият ,значи това е дъното...

Кюрда е майстор в лизането на задници.

94та бяха на върха защото бяха футболисти, влязоха в БФС и виждате резултата.

Само ръси малоумщини. Спри да се излагаш, кюрд!

Много точен коментар. Финландците намазаха ските на нашите и ги пуснаха по пързалката.

Ако паднем и в следващия мач, изпадаме ли в по-долна дивизия?

А дано!

Сбъркали сме спорта. Що не измислят дисциплина мутра с бухалка примерно? Там ще сме нъмбер уан.

да те и нашите май са майстори но в чалготеките :-)

Бг-футболът трябва да се закрие. Тотално да се закрие. И 40 години да не се играе футбол. Дано за 40 години съзнанието ни се прочисти от мераците да имаме татуировки по всички възможни места натялото ни; и от всички мераци да имаме плеймейтки в леглата. За-кри-вай! Това не са футболисти. Мърша.

Зак-ри-вай!

и от мен: ЗА-КРИ-ВАЙ!!!!!

Каквото е състоянието на държавата ,такова е и състоянието на спорта.Преди 15-20 години имахме все още футбол, волейбол, борба, вдигане на тежести и др. спортове , с които да се гордееш.Ама сега като няма ценности и идеали като модел на управление, а само далавери не може да се очаква нещо друго.Баща ми е бивш футболист преди ерата на Стоичков и снощи след загубата като си говорехме по тези въпроси усетих тъга в гласа му. Хора които управляват държава по този начин са разстрел

* са за разстрел

Спасението е Б Михайлов така и така е айляк да замине с цистерна водка при ескимосите да им направи федерация отбор и да си правят мачлета с нашите аслани за си оправим самочувствието и други показатели

Първо ми стана тъжно, че не той е начело на отбора, за да не стигае подобни резили, защото го изгониха тъпанарски, но всъщност му направиха услуга, за да избяга и не се занимава с тези птицечовки. Срам ме и мен - казвам, че отдавна не гледам и не се интесесувам от футбол. Но при него ... ех, Камата до къде ни докараха тези тюфлеци. Дано се съберете се с Бербатов и въведете ред в БФС и футбола.

И като малд си беше улав... Ице...

пък.. А след 94 какво направихте- срамното 1:6 от Испания на световното....

тогава вече напреднали вече с годинките

Ами те финландците треираха за започващия сезон по ски бягане. Ако бяха събули писалките и обули футболни обувки, щяха да ни одрънкат с поне 22:1.

Когато Стоичков беше на върха на кариерата си, мачове с такива отбори бяха протоколни, не беше ясно само колко гола ще отнесат, без значение гости или домакини. Тъжно ми е, чак сякаш не е било.

Мамка му на 55 съм иде ми да си обуя обувките пак. Изроди!!!

По добре е да се разтури БСФС и закрие футбола като спорт в България. Ние сме народ с увреждания и по сложни игри, в които трябва да се мисли, не ни се отдават. Отдават ни се простоте спортове, в които не трябва да се мисли много, като борбата, щангите, бягането и художествената гимнастика.

Не че нещо, но футбола не е от тези спортове. Виж шах=ът е друга дема на разрговор.

Колега, нашият спорт сега е един - плуване бътърфлай. Всеки идва с една едничка цел, да гребне пари на макс и да се облажи по май-арогантния начин. Като онези дето ги чух заранта, изсъхнали 600 дръвчета защото видиш ли фирмата, която лапнала проекта ги засадила със саксиите. Ебаси наглостта безпределна. Примери, добри примери за подражение са нужни и тогава нещата ще се променят на графиката.