Стоичков изригна за раздялата на Барса с Меси: Лъжата е твърде голяма!

Камата каза трогателни думи за Лео, към когото запазва безкрайно уважение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей злобата ще Ви съсипе!!! Тоя Стоичков ви съсипва!!!!!! Ебаси изветрелия и съсипан народ сме!!!!

Ти кой беше че коментираш Циганино

Ице, нима не знаеш реалността, че "кой каквото и да говори става дума за пари!!!" А тук става дума за много пари... Защо твоят приятел Меси не заяви, че намалява наполовина огромната си заплата? Та, той има близо милиард евро в сметките си, и дори да живее 500 години, няма да ги изхарчи... Тази алчност погубва футбола Ице...

Ама кой те пита тебе за мнение, бе КАПУТЕ мангалски, пловдивски ??? Стой си там далече от БГ, нали тука никой нищо не ти е дал ... лапай кура на латиносите в Маями.

Селчо, пита ли те някой за каквото и да било за Барса? А? Защо се обаждаш непрекъснато от коневръза и дразниш с вродената си простащина вече 30г. цяла България? Защо?

Я колко беше весел Меско при подписването на договора, а 1 ден преди това рева с крокодилски сълзи. Абе голем шматарок е и се прави на разсеян, ама сега ще си прибира по 40 милиона за нищо игра. В това тъпо първенство ще продължи да вкарва и ще кажат: Ето Меси се доказа и в друга страна, а то френската лига на нивото на А група

Ае стига сте ни занимавали с прости кюрди , бе!

меско трябва да е мега щастлиФТ, че ще се поосвежи малко накрая на кариерата си.. ще види как е в друг клуб...да види малко свят... няма никой изграч досега толкова закостенял в един и същ клуб само и едно и също 20+ години. Тъкмо сега ще го видим наистина ли става за нещо или само в Барселона при подреден за него състав може да играе. Защото в Аржентина е пълна скръб.

Стоичков защо напусна Барселона ?

давай на немски...

Много интересно как се рониха сълзи пред камерите ... а всъщност става дума за алчност и пари (просто много пари). През повече от двайсетте години, в които е в клуба, на Меси са му изплатени над милиард евро (предполагам, че си ги е заслужил), та коментарите са абсолютно излишни! Няма ЧЕСТ, има само АЛЧНОСТ!

за тоз велик, велик простак, който научи цял свят какво означава да ти еа пуката майна.

Интересно от ТЕБ какво научиха хората по Света ? А БЪЛГАРИНО ? !!!

Пускам сълза...

Меси си е МЕСИ... И явно, ще го има в отбора си само този, който може да си го позволи. Такава е играта, такъв е бизнеса...

От БарцИлона ще си го преместят от единият крачол, в другият, че видите ли, Модерният Ляв Цървул бил изринал. То, между другото, цървулина през целият си живот точно това е правил - да изригва, като вулкан от безкрайни псувни и велики тъпотии. Беше добър футбалер, и толкова... Отдавна вече не е футбалер, а като махнеш футбола от цървулина, остава само и единствено един велик простак, отказал се на всеослушание от България, щото нищо не му била дала....

Поне е бил нещо и половината свят го знае. А да си плюнка като тебе сигурно е много тъжно и потискащо?

Тая реплика ми прозвуча сякаш от долината на люляците.... Те и от там са нещо, като нищо и половина, почти същото на простак и половина.

Всъщност ЦЪРВУЛЪТ си ти, но явно си и толкова прост, че не можеш да го осъзнаеш!

Не са пали толкоз, че може да почервенееш хубавице розАва. Така в оранжАво си си баш добре.

Според новина от вчера само за няколко часа са били продадени онлайн фланелки с №30 за 39млн. За по-малко от ден ще си е изкарал заплатата.

Я дай линия или лъжеш!

изригнал???? отврат!

Съгласен съм с мнението на Стоичков!

Сеньоре, но "мамата, но "мамата"! Тъй рече съдията преди да хвърли монетата и мачът започна...

Казва се Сеньор!

Голямо нящо е туй Стоичков. Извънземен.

Ицата е футболна икона. Само в родната му България чат пат се намират идиоти които да го псуват.... ама тука си е нормално.

Gugnelid

Е как да не го псуват, като им уши четири гола в един мач, преди да замине към Испания?

Всъщност, по думите на каталунец, фен на Барселона, Стоичков за тях е бил нещо като Тарзан - дивак и скандалджия, каквито те си нямали.

И аз бих поревал публично, ако знам, че ще вземам 35 милиона на сезон.

да взимаш по 50 стотинки на пост.

Личеше си, че е от радост. Не е най-големият актьор Меси.