17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойпичков не може като Радев да си извади юмручето от гъза

Освен,че са най-разпознаваемите българи по света и двамата са много прости,но на Стоичков поне Памуков му пише книгите,а Пулев сам обясненията в любов към родината и смеха е голям.

прост, по-прост, най-прост ... и ... Стоичков нагъл, по-нагъл, най-нагъл ... и ... Пульо Пулев Абе по един куршум и за двамата ще е най-добре !!!

Аве ти нормален ли си ве Откъде я събра тази злоба

категоричен съм-победа за нашия...по точки ще е...

Две икомически и политиечски проститутки, от които България и народа не печели нищо, но губи всичко, а причината е простотията, които тези два продукта показват пред света с цялата мощ на глупостта си.

И така се подкрепя наш българин! Успех, Кобра! А на тези измекяри, които плюят нашия герой - срам, гадост, антибългарски дух, простотия, отвратително...

Ако спечели ,печели цял народ ....Ако загуби печели само ПУЛЮ ...5 МИЛИОНА ПАУНДА ...ФОНД ПЕНСИЯ .

А то вие и двамата си приличате само по едно .....ЛАЛАТЕ ...кажете едно благодаря че са ви дали възможност ....Стоичков поне не спира да го демонстрира ...Тоя е по КАТАЛАН от каталаните .....Ама ти ве Кобра ли си СМОК ли си .....какво ти коства да проявиш малко уважение към ШАМПИОНА .....Пък като си курназ излез на ринга и покажи какво можеш ....В края на твоята кариера ти се дава възможност .....спри да плюеш ...ПО-ДОБЪР СИ БИЛ ....ЩЯЛ СИ ДА ГО НОКАУТИРАШ ....ПАК ЩЕ ЛАЗИШ ПО РИНГА С ОНИЯ ПОГЛЕД НА ИДИОТ ,КОГАТО ТЕ НОКАУТИРА ..КЛИЧКО ...Пак ще берем срам .Инъче ти пожелавам успех ....но не се излагай ..повече .

Победа,Кобра! Бод да е над теб, Бълдария е зад теб!!!

Тюфлек.Колко е рисковано да се наречеш Българин с ракива сънародници и капацитети.

Дори юмруците ни да са железни, липсата на разум, толерантност и култура ни отреждат три поредни загубени войни, лашкане със силния на деня, безкрайни социални експерименти и към момента обезлюдяване. Аз лично предпочитам да сме по-меки и възпитани, да харесваме себе си и родината си и успехите ни да са балансирани между спортни и интелектуални.

Прости селяндури,пульо ще яде жесток кютек,а кюрда е ясен,нема една гънка..

Този келеш христо не спря да трупа слава на гърба на другите ,някаде нещо като стане веднага да се изкаже дори с трагедията с МАРАДОНА го направи прост Бълагрин.

А бе всичко хубаво, моите уважения към Стоичков и неговите постижения като футболист! Ама да говориш за българщина, като самият ти си отишъл да живееш в САЩ, ми се струва не особено честно. Съвсем спокойно можеш да си живееш и в България. Нито си притиснат от финансови проблеми, нито от някакъв друг неблагоприятен фактор. Сам си решил да живееш в САЩ. За какъв патриотизъм говорим тогава?

Двама големи Българи при това родолюбци .Успех Кобра!!

По-скоро 2 отпадъка, заради кото се срамим да се наречем българи пред хората

Дебел, нисък и тромав. И кличко като го натупа после псува целия свят че бил на стероиди и незнам си какво си. Булгаристанския циркаджия е на световно ниво по цирк. Няма да гледам мача защото не си струва да си съсипвам неделята заради това че ще си легна късно. Просто ще прочета в дира как са му размазвли фейса с ъпъркът и тва е. Очакваме и травестита Андрея да даде интервю като се изкаже компетентно по въпроса!