17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо Стоичков е велик и като такъв следваше не да им казва, а да им показва. Много се говори в България - такива, като него следва да търсят подкрепа и измитат настанили се некадърници

Какво се правиш на гадател ,а не направи нещо за да се стигне .стоя отстрани и гледа сеир селянин такъв.сега е момента да се кандидатираш да президент на БФС и да те види колко можеш .впрочем като треньор на националния те видях ме ,особенно в мача в който излезе с 2 защитника /уникално и неповторимо досега/. Ако толкова си добър и като управленец по-добре замълчи и си гледай си пенсията

Боже колко злоба има по таз земя.

Само забрави да каже колко пари откраднаха с етрополските бандити чрез така наречената футболна школа.От както е тази "школа" футболът ни отива надолу.

Може и да беше голям фитболист,но голаям човек не си! Няма да забравя как псуваше един човек като играете белот, А той те гледаше и ко да каже,като ти си тъпия “велик” стоичков..мишка си,нищо повече.

Заради араби, турци и негри живеем зле.. След 1990 г, започна турско- негърска ПРОПАГАНДА- филми ( робинята Изаура ) и песни- ""камъните падат, негърската ламбада, тайсън кючек""... В тия филми се пропагандира да се сбиеш с приятелите си, а през това време араби и негри, да ви ОГРАБЯТ и двамата. Боби Бихайлов и МИхаил Касабов да се махат ЗАЕДНО с маймуните в фурбол;ните фирми, които пускат да КРАДАТ парите и работата на българските футболисти. Ето как сме ги трепали тия за да я има България.. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

От залагания се печели по-лесно отколкото да се постигне високо световно ниво.

Ице, прав си, ама точно вие които станахте 4 в света, после разсипахте футбола с агенциите ви, връзките ви, бизнесите ви, ръководството ви.

Не съм съгласен, че е прав за каквото и да е било.

Той бил казал... малоумен бай Ганьо. Именно благодарение на теб и подобни безгръбначни футболът ни е на такова дередже.

Дръглив харманлийски простак ... Ритнитопковец ... Кво да го прайш ...

А ти в колко купи, златни топки и обувки си спечелил? Или да злорадстваш ти доставя удоволствие? Нещастник!

Дъното сме го стигнали много отдавна! Сега копаем надолу.

Христо Стоичков ако беше левскар щяха да пу направят паметник на мястото на кулата на Копитото! Беше научил децата от Литеск да цъкат като часовник! Когато беше треньр на нациоталният отбор обясняваше,че там се викат завършени футболисти а не гелосани госпожи които не могат да спират топката! Смееха му се като роптаеше срещу съдийте и БФС!

ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ ПАРЛАМЕНТА И ТОГАВА ВЕДНАГА ЩЕ СТАНЕМ ПЪРВИ В СВЕТА. ДАВАМ ВИ ЗА ПРИМЕР БЕЛГИЯ. ТЯ НЯМАШЕ ПРАВИТЕЛСТВО 500 ДНИ СЛЕД КОЕТО ОТБОРА ИМ ПО ФУТБОЛ СТАНА НОМЕР ЕДНО В РАНКЛИСТАТА НА ФИФА.

Ице, голям си. Добре си им казал на хората. Ама аз без да гледам футбол също щях да им кажа същото и да позная. Това прави ли ме голям? Хубаво е да кажеш, ама е друго да запретнеш ръкави и да го направиш.

И какво да направи? Той каквото е трябвало го е направил. Той не се е обявил за поредния месия, който ще ни оправя. Ама как да знаеш.....

Има топка,обувки,добре дошъл е на всякъде по света,говори си на ТИ с величията на футбола...Той негвата я е свършил отлично! Ръководителите на спортовете в България трябва да го ухажват за да им отваря врати по света!