17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се казва човек без достойнство.Едното ЦСКА го направи футболист сега се гъзи на микренското джудже.Прави се голям познавач на футбола.Иначе си е обикновен полиглот.Няма по -страшно от подажните души в България.Човек който е отказал да играе за националния ни отбор няма място в БФС , както и другия велик футболист с меки китки и претенции по-големи от тези на Меси и Роналдо.Аман от такива изказвания от разни стращи от душевно разстройство.

Тънко 0:2 за децата на Рим.

Нерде 0:2 от децата на Рома,нерде 0:4 от ,,еврогранда''АЕК-Ларнака.

Тоя каквото каже, се случва точно наобратно.

Наистина е тъпунгер

В Щатите е никои !! А тук го научиха да си пълни гушката !!! И Балъков си го подпира нещо напоследък ! Ясно е че поколението 94 съсипа футбола в България . Че Стоичков ако пак го курдисат със синята лампа всичко ще скапе !! Правил го е вече !!! Аман от активни пенсионери !!! Да си диктува на Памуков книжките и да мирясва !! НЕ че някои ги купува !!

Кюрда пак се изпуска в гащите.

УСПЕХ МЕНТЕТА !!! ЦЯЛО МИКРЕ....ЛОВЕЧ И СЕЛАТА НАОКОЛО ВИ СТИСКА ПАЛЦИ !!! ВСЕ ПАК СТЕ ЛИТЕКС–ЛОВЕЧ !! ЕЕЕ...ЛЕКО МАСКИРАНИ....НО НИЕ СИ ВИ ЗНАЕМ ЧЕ НЕ СТЕ ИСТИНСКИТЕ ПРАСЕТА !!!

То остава да се плашат от юношите на Рома!

Вземете си победата и дайте радост на цяла червена България!!! Еее...говедата от Гейарена ще мучат злобно, но да го духат!!! Само ЦСКА...

оле оле олелелееееееее