Стоичков разкри как приятелят Любо Пенев му е забил нож в гърба

Приключи ли едно 30-годишно приятелство между двама великани във футбола ни?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече пише книга, диктува, дори и хонорис-кауза стана с този умствен багаж. Следващият написал книга ще е другият хонорис-кауза Анекдота, как е бил портиер на хотел Плиска и колко труд е положил за да прочете "Винету". Както казва Чичовото: да духат супата. Чалгата вече е и "академично" ниво.

Пенев е евтин тип, подмолен и предател по душа. Не може да му се вярва.

Домусчиев да я прочете тази книга, защото на него родният футбол хич не ме е мил. Току виж си припомнил историята и се възроди патриотизма му. Тези двамата са от поколението на истинските българи юнаци, а тези настоящите въобще не са ми родни футболисти, внос са.

ПОМИРЕТЕ СЕ, заради добруването на футбола!

Само си ги мерите! Докога така? Еднакво блестящи спортисти! Говорим за футбол. все пак.Другото са жълтини. Кой какво казал, кого ритнал и т.н. Футболисти с неоспорими спортни качества и това е по важно за мащабите на "История", във вид на книга. Който каквото и да пише и каже ще са лаически празни приказки. Само у нас сме готови да изгорим на клада - Талантливите хора. Респект и към двамата и вземете се ПОМИРЕТЕ за ужас на тези дето злобеят.

4i4ovoto e skasano,nema pari i e mnogo ozlobqlo

Това нещо важно ли е? На някой пука ли му?

Две дечица веселушки

Чудо голямо, че Пенев не е присъствал на юбилея на Ицо. Ако Ицо беше голям, така както беше и на терена, щеше да стои над нещата, а не да се държи като малко дете.

Племененника на Пенев го изпържи със стотици хиляди евра...допълнително се наби с много пари в един проект който не стана с едни блокчета...и жена му и тя е една покана за щастие тази криси... любо е скъсан много и не издържа!

Отивам днес след работа в Кауфланд ...трътвам да си купувам цигари във фоайето ...и я гледам книгата вече "цъФнала" и там ...Няма да си я купя. Утре ще гледам дали я няма и при "Лафките", редом с картончетата, дето ги трият,а няма какво да ядат ...

ако имаше акъл немаше да пушиш цигари.

Ех журналята като започнете така - дует. Аз отрастнах с това поколение футболисти. Какъв дует може с Пенев? Единствения възможен е лява или дясна греда, ако някоя се откаже преди мача. Добре, че чичовото нещо беше болен, че това четвърто място в САЩ през крив макарон щяха да го гледат националите.

Ако не беше пасът на Любо, не само четвъртото място, а цялото участие на Световното щяхме да гледаме през крив макарон...

Ех журналята като започнете така - дует. Аз отрастнах с това поколение футболисти. Какъв дует може с Пенев? Единствения възможен е лява или дясна греда, ако някоя се откаже преди мача. Добре, че чичовото нещо беше болен, че това четвърто място в САЩ през крив макарон щяха да го гледат националите.

Тия двамата са от най-великите футболисти във футбола и то не само в малка България. Ристю като се появи в Катуня и хората умират за него. Любака пък бе капитан на летящите плъхове. Във Валенсия го тачат, а дюшеците още помнят дубъла и головете му от преди 20тина години. Що се карат на дърти години и те не знаят. Някой си му бил казал еди какво си. Ала-бала. Обади му се и го питай, а не да пишеш кой какво казал и подхвърлил.

Абе те още като играеха се псуваха ,може да са се били даже ,а тея новите се насират като играят с разни джуджета... Скоро такива играчи няма да имаме за съжаление...да..малко селски типове,но не им пукаше от никой ...и още ги помнят из европа. А за бенефиса..ако това е истина ...ми селяния,кво да се каже малко като в детската градина.

хаха, циганчето Ицко се жалва!

Стоичков е феноменален футболист, но само тази статия ми стига да разбера, че като човек не е на висотата на успеха си. Дребнав клюкар.

Франкисти,ремсисти,танкисти :)

da kirya4eto, ordinareca na ico.

Сега Любо ще отвърне че не му е забивал нож, а просто го е оставил да духа супата.

не дошъл на юбилея и това било "нож в гърба" Ицо мамата пак се взема много насериозно...

Стадион В. Левски беше пълен, това показва как хората оценяват това, което направи Стоичков за България. Завиждайте му, но той е постигнал всичко сам, благодарение на способностите си и е велик футболист.

Никой не му завижда.

Години, години по-рано в един мач Барселона - Валенсия, един от футболистите на Прилепите - Боро псува Ицо на чист български цял мач и камата не му остава длъжен ... по това време Ицо и Любо не си говорят и са в лоши отношения, а Боро си признава, че е научен на псувните от Любо, който го е подкокоросвал да провокира Ицо ..., така че нищо ново под слънцето.

Злоба, Завист и ПАРИ , вероятно там е проблема!!;

Бате Ицо, когато "изправи криви ток" и беше целия в синки, дали онова Мировянско прасе не го беше ударил?

Написаното звучи като кухо оправдание за нещо си! Със сигурност това не е всичко. За триене и не до там приятелски отношения между двамата,се говори от много преди дъждовния бенефис. Има и друго.Какво е те си знаят.Но то без съмнение пречи и в момента на ЦСКА!

Тия като малките деца...

ТоА пА ! Да ти имам проблемите !

Христо е комплексар! Най-тъпия бенефис, на който съм бил, беше неговия. Пълна пародия - също като него едно време. Че и до ден днешен.

извинете за любопитството... бе ти, на колко бенефиса си бил бе цървул?

Е на това му викат синя мъка - злоба и завист!

Аз лично считам че от всички Любо Пенев беше най-сериозният и не вярвам и дума на казаното от Стоичков. Кой знае за какво са се карали и какво са делили. Ицето има навика да говори глупости и после да се извинява.

футболЕ написАло книга...майтап. Все едно фермер издал сборник по висша математика.

Абе , човека има докторска степен, ти за една книга се съмняваш дали може да напише.

Това не го е писал Кюрда. Неговите фраза започват с "Мамата..."

Много ми пука. Да се оправят

Футбалери. "Цветът на нацията".

Може и да се псуват и карат по разни теми, но когато ставаше дума за бенефис и са поканени нищо не оправдава неучастието им и подадената от Стоичков ръка. А после може пак да се карат и обиждат, защото са характери и големи футболисти.

Въобще не вярвам. Любо го познавам и държи на думата си ако я е дал. Пак жалби стил Стоичков. Тоя човек не може да се изрази ясно. Като не го разбрали какво имал предвид в главата си, почва нацупената роля.

Буря в душата и навън на лирическия герой! С какви глупоси ни занимавате? Тоя неможе да говори нормално, как ще напише книга? Мъцал е и някой се е опитвал да вкара нечленоразделната му реч в изречения! :(((

Ице, какво да ти кажа? Както е казал мъдреца самтай лин, самтай лун.

Кой според вас бе първият български футболист, на когото в края на януари 2016 година се обадих с покана за мача в София по случай моята 50-годишнина? На Любо Пенев, естествено. Прие от раз и определено се зарадва на новината. Разменихме си по някоя шега и изобщо не подозирах, че точно този шоу мач ще прекъсне нашите отношения и въобще контакти. Да се чете: Кой мислити беши първия български футбулис, на койту в края на януари тъзи гудина съ убадих за мача в София за мойта пийсегудишнина? На Любу Пенев, мноу ясну. Нави са виднага, даже съ зърадва, пубъзикъхми са и ни вярвъх, чи баш тоя шоу мач ши прикъсни утнушенията ни.

Само дето Ицето говори на Е и мьека, а не на Ъ-ка. Не отричам, че има трески за дялане от чисто езикова гледна точка, но не му слагайте в устата неща, които няма как да каже.

Колко сте жалки!Както и да говори,какъвто иизказ да има,Той е КАМАТА.А вие!?Постигнали ли сте нещо?Разпознаваеми ли сте?Жалки душици!

Христо Стоичков беше голям футболист, но за съжаление изключително първичен в изказа си и във взаимоотношенията между хората. Когато между двама добри приятели се появи недоразумение, много логично е, ако наистина сте толкова големи приятели, да седнете на една маса и да обмените мисли и всеки да сподели неговата си гледна точка, така че заедно да продължите напред. Цивилозованите хора разговарят и стигат до компромисно решение, което да удовлетворява и двете страни или и двете страни да са еднакво недоволни. Интерестно е, как не е възприел подобна линия на поведение след толкова години живот на запад? Бербатов поне е един много добър пример за това, колко се е цивилизовал.

Освен Бербатов и Краси Балъков е много добър положителен пример. И той бе много голям футболист. И е от тяхното поколение.

Когато бяха в Испания се носеха доста слухове за търканици между тях. Стоичков се бил оплаквал, че Димитър Пенев давал на Любо да бие дузпи, вместо на него. За някакви тежки бъзици с испанския език се говореше. Вярно слухове, но често зад слуховете малко или повече се крие истина. Дори и да не е искал да ходи заради някого, ако бяха приятели щеше да му каже. Защото така си е още по-грозно.

Бих искал да чуя мнението и на Мика все пак

Не научихте нищо от престоя и живота си в чужбина-няма приятелство, но има уважение, обещание и сериозно поети ангажимент. Има възпитание и поведение, но не и при Вас.

Хахахаха, сега си представете, че четете всичко това с гласа и интонацията на Стоичков... Кънти кухо, не е автентично. Една майна и една майка няма в целия силно емоционален текст. Някой друг му е писал домашното. :)

Ицо, ако сте били наистина толкова големи приятели, ако сте били истински приятели подобна история трудно щеше да се случи. Приятелите се уважават и почитат! И си говорят помежду си. От излиженото става ясно, че вие дори не сте си к говорели... Каквито и причини да са изтъквани, каквито и да са истинските причини, ти си го поканил, той е приел, после явно е размислил и не е дошъл, но не ти е и казал, не ти се е обадил да говорите. Така че ако има нещо “неточно” между вас, то явно не е започнало от и след юбилейния мач, а преди това, и вероятно доста преди това. И не сте го изчистили...

"двамата великани" - пълни глупости!!! Великанът е само един и той се казва Христо Стоичков!!!

Спор няма, но в Испания още помнят Любо и шампионската титла на Атлетико, гарнирана с "Пичичи" за Чичовото.

Е това са големите - Хемингуей, Лев Толстой, Умберто Еко, и титана на мисълта Стоичков :)

Сто процента не е искал да се засича с Кубето и Коща след всичките циркове, които разиграха. Ицо няма защо да му се сърди... То има ли един от Златното поколение, който да не е с чепат характер, та подобни истории да учудват някого?А, да, сетих се за един с хрисим характер, ма на него пръстът му бе чепат и го завираше по разни неприлични места.

Кирячето :)