17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е ! ония само лежи и симулира! кръгла нула.....обаче за балет лебедово езеро става

Лошото е, че ръководствто на Барса не мисли по този начин! Барса в момента е комплектована на 120%, трябва само да продадат 2-3 играчи. Жалко че това леке ще играе в Барса отново!

Доста е остарял Камата, времето не прощава

Мале тоя селянин още ли се появява

Тоя е един долен лигльо и циркаджия! Да се измъкнеш от бразилското гето и за заплата от 300 бона на седмица да се държи така направо си плаче да го върнат обратно

Ице, ти беше продукт на друго време. Понеже говоря истината ще напомня, че ти имаше много слаба техника като футболист! Един Краси Балъков беше поне 10 пъти по-техничен от тебе! Твоята игра в "Барселона" беше да стоиш на лявото крило и прехвърляйки топката напред надбягваше съперниците си и центрираше. Но ти имаше характер като футболист и усет към гола! Сега за Неймар: В момента четирима са най-добри футболисти в света - Меси, Роналдо, Мбапе и Неймар.Това да не искаш да вземеш такъв импровизатор и магьосник с топката като Неймар си чиста глупост! Не знам някой отбор който да не иска да вземе Неймар, ако цената му би била по-малка. И за финал: Не можеш и в най-голямата си фантазия да се сравняваш с Неймар!!!

Париж действа разпадащо на всички гении. В Барселона ще го оправят бързо. Гениален е и това за малко да го опропасти, но и това ще го спаси.

Тоя още ли не ги е запсувал?

Защо да не може. Ицата има златна топка а Неймар има един гол цигански гъз.

Тегли му една майна Ицо и да се приключва с Неймар Предателчето.

това че му липсваше техника пролича най вече като отиде в Пармаладите