17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-прост и по-нагъл цървул от Стоичко ... Нека си седи там при латиносите в Хамерика, а тука в България, която нищо не му била дала ... да се не връща. прост, по-прост, още по-прост, най-прост ... и ... СтоичкоФФФФФ

Днес да не сте пуснали всички психопати от 4-ти километър на компютрите. То бива да се пишат глупости по един човек, но вашата простотия няма равна на себе си.

Ицо ръката долу,според американските закони може да си навличеш неприятности.Консултирай се с Кубрат.

НЕЗНАЯ МЕСИ АКО СЕ ПОЯВИ С ТОПКИТЕ, ДАЛИ РИСТЬО НЕ ТРЯБВА ДА МУ ПОДПИРА НЕГОВИТЕ, ДА НЕ УВИСНАТ ДО ЗЕМЯТА !!!!

Легенди се носят за "головете" на Ице Мамата на женския фронт. Дали пък не е отбелязал и срещу тази Путеяс (лесно може да се сбърка с Путана).

Най добрия

Стоичков е мъжката Сашка Васева ... само дето припява с аналната си дупка

Си ти, ам не от Оспания. Отивай днес на сбирка на Свидетели на Пфайзер, а след това на вашите си сбирки в бар Синята стрида.

"...обирайки овациите на препълнените от фенове на Барселона трибуни."??!? При капацитет почти 100 хиляди и да има малко над 66 000 присъстващи, кое е било "препълнено" не ми е ясно?

Играе е в тая футболна фирма в Испания и е взимал пари.. Сега, за да отиде, пак са му дали пари, ЗАПЛАТА.. А и НЕ е ВРЕДНО да ходиш и да даваш награди... ВРЕДНО е да СЛАГАШ станции на мобилните фирми- А1( ЕМтел) и Виивкаом и да РАЗБОЛЯВАШ хората в България с РАК и Левкемия.. Ей такива трябва да бъдат застрелвани- всякакви директори на А1 и Вииваком... ДОКАТО ги ЗАКРИЯТ тия фирми и са МАХНАТ от България.. По- добре скъпи разговори с телефон, но да РАСТЕ България като Население, ОТКОЛКОТО болни и умиращи от Рак и Левкемия българи.

Където се е показал или изказал кюрда, всичко пада… литекс, барца

Бягай с РАЗПРАН гъъз към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Не знам, на кой му е разпран гъза след 500 год секс, А???

В ЩАТИТЕ НАЙ ГО ТАЧАТ !! ЧАК БЕКЪМ ГО ПОКАНИЛ НА КАФЕ .... ЯВНО БАРСА ГО ИСКА ЗА ТРЕНЕРЧЕ.....ВЕЧЕ СЕ ДОКАЗА !! ТО БРАНДОВЕ....ТО РЕКЛАМИ ЛИ НЕ БЯХА ??? И СИ Е ОБРАЗОВАН НАШИЯ....ДО БЕЗКРАИ ДОРИ !!!

Чудя се, защо нашите левскари са все фенове на Реал Мадрид?

Защото е кралски клуб. Но ти как да го разбереш?

Откога Подуяне се превърна в царския квартал?

На тирето е фен педалчето .

Кюрда Ганьов пак сее простотия по света. Срам ме е от този получовек.

Велик си Ице. Живей си годините и шибай сините.

Тоя не се усеща, че разнася простотията навсякъде със себе си по света. Срамувам се да го гледам с тази нагла физиономия, а и много други се отвращават от него

Мдам, него го знае цял свят, а ти ще си останеш един... кънчо...

боли ме гъза за мнението ти,

А за мен твоето "мнение" е смисълът на живота, къньооо :))))

редактора на кое цска е фен,на микре или на цска на ицо,щото е смешен чорбар