17-11-2017 20-11-2018

Коментари

редактора на кое цска е фен,на микре или на цска на ицо,щото е смешен чорбар

Тоя не се усеща, че разнася простотията навсякъде със себе си по света. Срамувам се да го гледам с тази нагла физиономия, а и много други се отвращават от него

Мдам, него го знае цял свят, а ти ще си останеш един... кънчо...

Велик си Ице. Живей си годините и шибай сините.

Кюрда Ганьов пак сее простотия по света. Срам ме е от този получовек.

На тирето е фен педалчето .

Чудя се, защо нашите левскари са все фенове на Реал Мадрид?

В ЩАТИТЕ НАЙ ГО ТАЧАТ !! ЧАК БЕКЪМ ГО ПОКАНИЛ НА КАФЕ .... ЯВНО БАРСА ГО ИСКА ЗА ТРЕНЕРЧЕ.....ВЕЧЕ СЕ ДОКАЗА !! ТО БРАНДОВЕ....ТО РЕКЛАМИ ЛИ НЕ БЯХА ??? И СИ Е ОБРАЗОВАН НАШИЯ....ДО БЕЗКРАИ ДОРИ !!!

боли ме гъза за мнението ти,

А за мен твоето "мнение" е смисълът на живота, къньооо :))))

Където се е показал или изказал кюрда, всичко пада… литекс, барца

Бягай с РАЗПРАН гъъз към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Играе е в тая футболна фирма в Испания и е взимал пари.. Сега, за да отиде, пак са му дали пари, ЗАПЛАТА.. А и НЕ е ВРЕДНО да ходиш и да даваш награди... ВРЕДНО е да СЛАГАШ станции на мобилните фирми- А1( ЕМтел) и Виивкаом и да РАЗБОЛЯВАШ хората в България с РАК и Левкемия.. Ей такива трябва да бъдат застрелвани- всякакви директори на А1 и Вииваком... ДОКАТО ги ЗАКРИЯТ тия фирми и са МАХНАТ от България.. По- добре скъпи разговори с телефон, но да РАСТЕ България като Население, ОТКОЛКОТО болни и умиращи от Рак и Левкемия българи.

"...обирайки овациите на препълнените от фенове на Барселона трибуни."??!? При капацитет почти 100 хиляди и да има малко над 66 000 присъстващи, кое е било "препълнено" не ми е ясно?

Стоичков е мъжката Сашка Васева ... само дето припява с аналната си дупка

Най добрия

Защото е кралски клуб. Но ти как да го разбереш?

Си ти, ам не от Оспания. Отивай днес на сбирка на Свидетели на Пфайзер, а след това на вашите си сбирки в бар Синята стрида.

Легенди се носят за "головете" на Ице Мамата на женския фронт. Дали пък не е отбелязал и срещу тази Путеяс (лесно може да се сбърка с Путана).

НЕЗНАЯ МЕСИ АКО СЕ ПОЯВИ С ТОПКИТЕ, ДАЛИ РИСТЬО НЕ ТРЯБВА ДА МУ ПОДПИРА НЕГОВИТЕ, ДА НЕ УВИСНАТ ДО ЗЕМЯТА !!!!

Не знам, на кой му е разпран гъза след 500 год секс, А???

Ицо ръката долу,според американските закони може да си навличеш неприятности.Консултирай се с Кубрат.

Откога Подуяне се превърна в царския квартал?

Днес да не сте пуснали всички психопати от 4-ти километър на компютрите. То бива да се пишат глупости по един човек, но вашата простотия няма равна на себе си.

Няма по-прост и по-нагъл цървул от Стоичко ... Нека си седи там при латиносите в Хамерика, а тука в България, която нищо не му била дала ... да се не връща. прост, по-прост, още по-прост, най-прост ... и ... СтоичкоФФФФФ