Коментари - Стоичков - за резила на Барса, протеста на Меси, пандемията и БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори няма да му четаглупостите на барцилоната-но от заглавието явно се изявява да дава мнение по всякакви въпроси-много е интелЕгентен.

Човечец известен с номера на фланелката ръси мозък наляво и надясно. На къде върви този свят?

Дори и мощно редактирано, пак е неприятен за четене, аз, аз, аз, аз,... га бях в молдовата... Да оставим всичко настрана, ама ти го питаш въпрос, той върти 20-30г. назад какво бил направил, как взел награди и медали, без никаква връзка с питането, просто да си каже там и напомни. За чий го питат въобще? Какво интересно ви каза, което нз от новините, че се познавал с Куман, ама Куман вкара 1992 бе кауне, Куман е треньор на Барса, а ти си клоун по смешна тв, едва ли Куман бръщолеви нонстоп какво е спечелил навремето и едва ли тебе някога ще те поканят за треньор на нещо.

Чакай бе приятел,къде сравняваш Куман със Стоичков!! Какво беше Куман като футболист - един силен боц на топката,тва е! Дай му да боци! Стоичков вкарваше голове!! Куман има превъзходен английски,Стойчков е дърводелец!! Къде си тръгнал да сравняваш портокали с ябълки!! Стоичков е голмайстор,Куман е боцаджия/треньор! Ше го видим какъв ше го извади кат такъв!

Заблуден е за вируса. Жалко. Жертва на психозата, раздухване в САЩ. Единственото вярно е че е измислен. Е вируса не е измислен. Измислено е как може да се използва политически. Честно казано досега само един, който е дошъл от щатите в България не се пази като параноик. Но все пак е доктор по микробиология и може да си даде сметка за какво става дума и в САЩ и в България. Иначе Стоичков си е както винаги -- прям и не цепи басма на никого. Да дерзае!

Велик!!!!

..... велик идиот

Може ли цървул да стане галош! Може ли папур да стане еделвайс! Този еничар изкара голяяяям късмет,че игра с велики играчи в Барса и националният отбор на България ! Да почерпи журналистчето ,което неграмотно му зададе,отговори и написа интервюто!

... каза Спатията - експерт във всяко едно отношение, познат и признат по цял свят.

кюрда от мИами

ФАЛИПРЬЦКО!

които се избиха в Пловдив - нямат думата за Великия Христо Стоичков. Не от завист , а от злоба и нисък интелект се водите при посредствените си коментари.

Бой по Барса,бой по Барса, бой,бой,бой!

Абе че си тъп е ясно, ама незнам тези глупаци дето ти дават трибуна дали не са по тъпи и от РЕБ бе цървул. Стига ръси глупости бе чвор

И тоя ли стана всичколог нещо за глобалното затопляне или за астероида наречен "кометата на смъртта" няма ли да каже?

Това не може да е интервю на Стоичков. Първо той има беден ричников запас и не може да съставя такива изречения и второ - няма нито една псувня.

Цървулин