17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То , не се знае дали ще вкара.....съмнявам се...

Той Левандовски ще вкарва а ние ще спим сигурно? Ще вкарва на Хетафе, Гранада и други подобни. Може би г-н Ицко Стоичков помни баланса в Ел класико за последните два сезона а и като цяло. Няма лошо да се родиш на село, лошо е да останеш селяндур! Ние феновете на Реал Мадрид,никога не сме завиждали или да сме злорадствали, само се защитаваме от такива профани като Стоицата.Какъвто е отборът, такива са и феновете ! Хала Мадрид!!!

Как може да се излагаш така, харманлийско г...вно. На тебе и на твоите дъщери ти го вкарват само роми! Реал Мадрид е най великия клуб на света с най много титли и рекорди - факт! Играли са най големите футболисти за този колос. Ицко , ти игра за жълти стотинки и за стотинки те купиха, затова ходиш да рекламираш и да се излагаш, сельо!!! Плюй и завиждай, това го можеш и да псуваш като изтърван от къра. Този сезон където ще започне идва Ел галактико, Ицко!!! Хала Мадрид!!!

Кюрда, го е яд за Реал. Ме може да си намери място, тъпака!

Крюрда каквото каже, става точно обратното.

Стойков, слушай сега: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14! The Champions!

Тъпака си е тъпак, голям комплекс за всички е Реал. Ама Реал са най-великите, а Барса спечелиха нещо едва 90 те и после няколко десетилетия пак тихо

Пич с пари и власт всичко се купува!!!

То прасето си е прасе и винаги ще си остане прасе. За него е важно не Барса да е шампион, а Реал да не е. Чорбарския манталитет в действие - ние повече мразим Левски отколкото обичаме ЦСКА. Ми на него това му е работата бе, фазомер, да вкарва голове. Ти къде си в цялата картинка, че не се сещам - да са те питали преди сделката, да си ходил да го гледаш, да си го открил ти? Не. В Барса легенди с лопата да ги ринеш, ако всеки почне да си изказва мнението тия няма да почнат сезона до Нова година.

Какво ти пречи това?