17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да го разбера тоз каун в един момент искаше два мача на седмица , а сега олеле отлагайте ни мачовете за да продължим да мичтаем !

Имате ли на представа, дали някъде в Европа (света) някой отлага мачовете от вътрешното първенство, заради евротурнирите? Само сините идиоти не могат да играят 2 мача в седмицата. Ами, като не можеш да играеш в ритъма на европейските турнири, какъв чеп търсиш там??? Лудогарец вече 3 кръга от шампионска лига играят в ритъм вторник - петък, ама сините ученички се умориха още след първият си мач. Отлагането на срещи трябва да се регламентира от БФС още преди започване на първенството. Тогава вече се знаят участниците в евротурнирите. След началото на първенството, всяко неявяване на терена без сериозна причина ( примерно нямат 11 здрави футболисти) , води до служебна загуба. Такива ревливи ученички, като сините идиоти - вън от схемата (първенството)!!!

За мене има голямо значение, защото си плащам Фирмата да гледам мачовете, а на да ми пускат записи, понеже бил отложен. Зрителят няма интерес от такива гимнастики ала Боби и дружина.

Този късметлия мак пак се взе на сериозно?

Мърчо..., стоилчо..., най- добре е въобще да не играете и оставете името на Апостола!

Ботев Плд. бяха подали молба за отлагане на мача си преди Левски да поиска отлагане на мача със Славия . Е на Ботев отказаха но на Левски го отложиха без значение , че от Славия бяха против . Двойните стандарти винаги дразнят и предполагат нечистоплътност и задкулистност .

Ема , Ботев нямат 40 годишно приятелство все пак ;)

Да започне да се държи като треньор в европейска държава,а не на Казахстан. Оставаше да каже на репортера"олигофрен" като един друг самозабравил се собственик.

То накрая на интервюто репортера му каза "благодарско и успех", специалистът му отвърна с "щИ кажа аз едно благодарско"

Представете си само Моу или Гуардиола да излязат и да кажат , че искат да им се отложат мачове , за да си починат за евротурнирите. За това и ще сме дъно още дълго време. Тук просто всеки си прави както си иска и разбира се всичко е позволено! Страната на неограничените възможности сме ние , а не САЩ!

В Англия редовно отлагат мачове, щото са прости и са на дъното

Я дай един пример за отложен , за да си починат футболистите? Там играят за 4 турнира , при това 20 отбора, и ако почнат да отлагат ще си играят по цяла година.

А сега си представи парите, които са наляти в отборите на Гуардиола или Моу и ги събери ... каква сума получи смешник Не мачове няма да отлагат а ще ги задължат да играят през ден, за да има повече гледания и плащания ;)

Ганьо , нали искаш по-хубав живот , бе , живеещ примат в миналото! С кой сравняваш ти? С Авганистан ли сравняваш? Нашите ритнитопковци взимат на месец колкото повечето хора тук за година! Да играят 2 пъти в седмицата за по час и половина ли им е трудно?! Или да тренират по час на ден им е много изморително?! Нали уж искаме да "гоним" хората от белите държави! Ама, с тоя ти ник е ясно , че си живееш по времето на бай ти Тошо...тогава на идиотите като теб само им беше хубаво!

Абсолютно прав е. Кинтите са в Европа, а не в нашия катун с един кон, който е ясно, че ще спечели.

Докато другите ритат на светпвното, нека и нашите се обиграват.

Стоилов, нали беше велик на приказки и не искаше да отлагаш?

Ами тоя каун може да иска да отложи всички мачове за да изиграе 3-4 мача в Европа и ще види че.гъза му е гол