17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Славиша трябва да работи дългосрочно за ЛЕВСКИ. Да си направи селекцията и да го оставят на мира. С част от сополанковците няма да стане, а другите трябва да ги стегне, включително и "звездите". А, тоя Горанов е за смъртна резерва. Това момче му трябва още много време за да е играч на Левски.

КГБ

Хахаха, ама този за титла ли си е мечтал, те в тройката да влязат ще е голям успех

Левски не съществува от август 1949 година. Този е треньор на ГМО-то Динамо-Спартак-Спортист. Горкият югославянин няма идея с какви куци коне се е забъркал.

Що не ходиш да си теглиш ножа предколедно?

абе тия от софето големи абдали. Кви титли сънуват? Тинтири минтири ума пще мнооо ляб да муат барем още 50 лазарника.

Медицинската сИстрЪ с циганското име се е изнервила. Що така? Не си хаби излишно нервичките заради поредната калъфка, че ще побелееш повече от пощальонски Динамовец след сношението му със спартаковски милиционер. Ама много сте жалки хибридите от Динамо-Спартак-Спортист. Преди 3 дена чорбата паднаха от белите чаршафи и вие превзехте форума. Сега пощальонско-милиционерския хибрид се дъни и никакви ви няма, а като ви има злобеете. Чорбарите поне имаха положения, удариха сума греди и тотално надиграха чаршафите, но нямаха шанс. Пък вие с аванти (измислени дузпи и втори жълт картон) пак не успяхте да биете...Ами жалки сте.

Що каза бе фелдфебел?

Съдията е ВИНОВЕН.........Те от "Левски" само това знаят............

Ей арабин смотан, гледай си мюсюлманския Лоич и не се занимавай с Левски. С дедо Люпко (да му се из#ера на камбата) ще ви видим, до къде ще стигнете...

Ами виновен е, разбира се! Даде несъществуваща дузпа, изгони играч....Какво като е само в полза на поуенските евроидиоти? Крайният резултат е незадоволителен , което значи, че не си е свършил добре работата, за която са му платили!

Според мен Славиша Стоянович е слаб треньор! Нещата в началото вървяха по инерция от Роси, колкото и еретично да звучи за някои това! Просто италиянецът искаше да се работи здраво, а на играчите това не им беше по вкуса и го бойкотираха! А с новия в началото се натегнаха, изиграха няколко мача и толкова. Сега се виждат истинските резултатите от работата на новия наставник. А те са плачевни! Нито игра, нито победи! И да се оправдава всичко със слаб вратар не е почтено! Ако отборът е силен, винаги ще може да отбележи един гол в повече от съперника!