17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КО? ЕДИН КЛУБ БЕЗ ЧЕСТ, БЕЗ ДОСТОЙНСТВО, С ПОРЕДИЦА ОТ ПЛАЗМОДИИ НАЧЕЛО, ДЕТО ИМА РОЛЯ САМО НА ШПАЛИР ВЪВ ЛИГАТА? Помниш ли лупи, глурако? дето изтъргува Спечелена квота за КЕШ под натиск и за пари? дето ти му водеше с 17 точки и те СМЕНИ, за да не стане цска шампион? А Гърнетата, помниш ли? Черното тото и стяуа-цска: 1 на 1 в букурещ, 0 на 1 в София? МИ КАТО СТЕ МУТРИ, ПОДЛОГИ НА МУТРИ И СТЕ ПАДНАЛИ ПОД ЗЕМЯТЯ: КВИ УСПЕХИ? ЗАКВО ВИ Е ТИТИЛА? ПАДАШ ПЪРВИ ПРЕДВАРИТЕЛЕН? Е, СТИГА ТОЛКОНА СРАМ И ПОЗОР! ВЪНКА НА ШУТОВЕТЕ, ДА ДОЙДАТ ЕВРОБИЙЦИТЕ. КОИТО ВИЕ НЕ СТЕ!

"Дай Боже, в най-близко време ЦСКА да се поздрави с поредната титла. " То само с господ ако ставаше, тогава нека кажем: "Дай боже дай вино и ракия!" Ех, мечти!

Най-големия бурсук. Нещастно джудже скапано, комисионерско, неустойчо. Пак се самопоканва, дееба и нахалното копеленце. И пак да набута некадърното си синче.

Демек вашият клуб е преименуван литекс..

И Динамо е преиминуван на Левски ама не ревем като девсвеници като вас

Най-малко препозналите Цуцекс могат да си мечтоят за оригинално ЦСКА.Преди беше ЦДНА , а преди доста години обединени със Септември и преименуване на ЦСКА септемврийско знаме.Интересно е като далтонисти приемат оранжевото за червено.На такива не им се дават и шофьорски книжки тъй като имат изкривено виждане и възприемане на нещата и околната среда.Так възприемате и пребоядисването.Интересно е ако за купата се паднат ЦСКА София с ЦСКА 1948 за кои от двата клуба ще се кланяте на стадиона.Раздвоението на личността е психическо заболяване и при това трудно лечимо.

Вашият клуб е на Орландовци...