Стойчо Младенов: Не съм говорил с никого в ЦСКА, някои се страхуват и от сянката ми

Треньорът на казахстанския Кайсар изригна след "новини" за искани от него неустойки

Обратно в новината

Коментари - Стойчо Младенов: Не съм говорил с никого в ЦСКА, някои се страхуват и от сянката ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не помня Стойчо имал ли е някога взаимоотношения с ЦСКА-София (Литекс)? Любимият му отбор отдавна фалира не без негово участие.

Голям си

Ама яко ви е бръкнал Стойчо в дупките :) Статия за Малденов и отдолу бързат да си изръсят тъпотията говеда под строй :) Все някога ще се върне и пак ще ви шиба тройките Айде отивайте да купувате ароматизатори

Е под статия за тоя гьон любовни слова ли да се пишат бе припс малоумен...и освен тоя същият така здраво ви точеше последните капки кръвчица докат бехте живи , че не е истина...обаче малоумният припс лае в негова защита...абе малоумно племе сте вие , доказано малоумно...;)

Не знам за сянката, ама без купени мачове, не ставаш...

То те нямат за жив а той си мисли че се страхуват от него. Троичо с Тройчо.

Плюсовете на Стойчо - може да мотивира сравнително посредствени футболисти да играят на макс и това за Бг го прави супер, не дава да му нареждат отбора отвън, за да продадат някого /каквато е ситуацията в момента, за съжаление/... Минус - не особено добър тактик, за БГ става, но първият грамотен тактически отбор го разгадава много бързо и затова нямаме успех в ЕКТ... Така или иначе, съм сигурен, че някой ден пак ще ни е треньор... Само ЦСКА!

Лумпенев , продължаваш да припознаваш мощно и да викаш на Литекс сесека...лумпенът си е лумпен....;)

За какво да те търсят бе цървул... Последният ти престой помниш ли как свърши? Бахти недоразумението!

Този цял живот не спря да се оплаква ! Целият свят е в заговор срещу него, начело с "вечния враг - Левски" !??.. Казано по-кратко: Селяндур от село Плоски !!

Тройчо, кой пък се страхува от теб бе некъдърник. Стой там и дива Азия в бившите Съветски републики, и мисли, че правиш нещо. Цървул.

Тройчо, дето нахлузи няколко милиона лева дългове на фалиралото ЦСКА да не се обажда. Тройчо е отговорен за фалита на ЦСКА, той направо измисли схема за източване на клуба, чрез милионни договори с куци футболисти при изключително неизгодни условия. Заради него ЦСКА фалира. Па и сина си и приятелите от махалата беше назначил в ЦСКА. Естествено, че никой няма да вземе такъв мошеник на работа.

В тоя си "полет на мисълта" чак си забравил, че не треньорът подписва договорите с играчите, а ръководството... и не той им договаря заплатите... не сме в английския пост "мениджър"...

Лумпенев ( да подчертая дебело - без капка мисъл в припошката кратуна...) , то е ясно , че ръководството подписва , ама тогава и децата знаят , че тройчо колеше и бесеше в комунистическия тумор и под негово давление се подписваха тия договори...ама...лумпенът си е лумпен...