17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тройчо, забрави как самата комунистическа партия създаде отрочето ЦСКА и го дундурка през всичките години на комунизма. Отделно от това му даде стадион в центъра на София. За жалост когато комунизма падна всичкото това подпиране от партията спря- спряха и успехите и лъсна истината. А наскоро дори се стигна и до позорното ЦСКА-Литекс.

Браво на Младенов Каза им Истината в Отчете и Перукан,веднага взе да се прави на Утрепка,пак чак и глоби еееиии нмву

Сигурно е добър треньор, но такова невероятно млънкало е, че убива всичко добро.

Като имаш смелостта да говориш такива неща ,имай и смелост да ги докажеш в съда .откакто си треньор с нищо не промени играта,остана си една и съща (безидейна).винаги когато си притиснат от слабостта си на треньор ,почваш да обвиняваш абсолютно всичко и всички за провала си.абе п…у…..тка си и такъв ще си останеш .завинаги един от eko-toi arena

Аз съм ревльо и жалкар, но писателчето на статиите за цска е педал нещастен.

Селски хитрец.Така се застрахова че всички лоши резултати ще са по вина на съдиите,а добрите въпреки тях.И че той трябва да стои 5 месеца при всякакви резултати, разбираш ли за да отсъди накрая на сезона какви мерки да вземе срещу БФС.Очаквах нещо подобно, това е коронният номер на Стойчо като почне да издиша мантрата какъв велик треньор е и той винаги вади план Б-бори се с БФС,бори се със сините с Лудогорец развява знамена прегръща се с фенове,зове ги да обичат ЦСКА.Това са толкова изтъркани номера че не знам как още има хора да му се връзват.ОК че има отношение към ЦСКА има ама в Европа и там ли са в заговора срещу Стойчо?

Че какво невярно е казал? :D

При 300 хиляди заплата глоба от 4000 е нищо. Сигурно и клубът ще я плати.

А аз като зрител кого да глобя, след като разни съдийчета , уж футболни коментатори и БФС чиновничета, всяка седмица ми трошат нервите с прояви на ЯВНА корупция, съглашателство и безпринципност ?

Доказателства?

SU-152

Къде ни е стадиона който комшията оттатъка го видя.................

По принцип не съм съгласен някой да се оплаква, но в конкретния случай Стойчо е напълно прав. Колкото и да негодувате, едно измислено ч или преувеличено нещо не е казал. Не знам защо се пените?

SU-152

Умората,феновете,съдиите синьото БФС,комшиите оттатъка със стадиона и прочие........ Измести центъра на вниманието от собствения си провал в играта на скъпото Тире. И вие му се вързахте. Кой му е виновен че снощи имат една греда, един отменен гол и един гол от нищото срещу отбор с бюджет 2-3млн????

Капацитет, за пореден път си легнал под статията на великия ЦСКА, защо?? Толкова активен не си когато лефски играе. Наистина почвам да се чудя на кой отбор си фен:) А иначе по темата. Аз не го виждам като изместване от темата. Той си каза къде са грешките на отбора в тоя и в предния мач даже. Но ти не слушаш! Твой проблем приятел. Захващаш се за нещата, които болят. А истината боли в този случай. Кое не е вярно от казаното?

SU-152

Шака Зулу стягай африканския лигион за второ място...............И Гриша лига ви направиха и пак сте недоволни......

SU-152

Дано и стадион да ви направят та да спрете да ревете.............

SU-152

А великия ЦСКА го няма,сега сте CSS.................

Този е много слаб треньор, все някой друг му е виновен

Само така за тоя плачко. Вечно мякой му е крив

Браво Стойчо ! Каза каквото трябваше да чуят

Кога на Стойчо седнете, седнете, кога на Стойчо седнете, кога на Стойчо седнете, ШНУРА ЩЕ МУ ЛАПАТЕ, ЛАПАТЕ...

Няма шнур бате. И акъл няма

Стойчо хем го пързалят, хем го глобяват... Стойчо не е тройчо, а нулчо в Европа. Едната точица за ЦСКА е след 0 : 0 със Заря

Стойчо е прав - и за съдийските "недоглеждания", и за балтиите срещу ЦСКА, и за стадиона. Обаче, сега ще изпълзят едни перукани, говеда, делиормански глигани и всякакви пеликани, па като почнат да вият, че са най-велики и колко "оранжев" е червения клуб.... Скрийте се, мишоци!

а в европа като ви пуснаха заря и ви изпързаляха скиорите всичките мачове на 0 кой ти беше виновен, пак ли Табаков ?!