17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SU-152

Ей сега вече станахте Барса на Балканите, с тия промени сте орисани за Еврошампиони !

Много просто човече е тоя Тройчо ... Нито учил за треньор ... нито имал повече от 2 мозъчни гънки ... Тройчо, и ти ще си като Чичовото -- до следващия мач с ЛудоКурец.

Че този никога не е играл за точно този отбор. Смешно е някак си да го цитират!

Аз не разбирам защо коментиралите преди мен не си погледнат обора в Подуене, а се занимават с ЦСКА?! За да даваш акъл на някого, първо ти трябва да си се оправил някакси, а това точно за отбора от Гейарена не може да се каже!

Жалко, много жалко. Като дете с любов следях мачовете на ЦСКА. Тогава треньорите изкарваха поне по 1.5-2 години начело. Сега с по 3-4 месеца с ръка на сърцето мога да кажа, че треньор няма, отбор няма, всичко е бизнес. Единственият резултат за мен е, че не искам да гледам никой отбор - както е България, така и в чужбина.

Защото ако тръгнат, трябва да разяснят защо почти изпадналия Славия и тук ги пере и там ги пере и предполагат какво ще ги прави ЦСКА с Екзекутора за треньор... не им е лесно... :)))

Но пък им е бил треньор все пак.

А малкия Тройчо назначихте ли го да взима 10 бона?

Дано успее

Дали феновете на ЦСКА одобряват Младенов да взима по 50к а синчето му 15-20к? Позор и срам!!!

Вие двамката що не си гледате кочината а коментирате отбори, които в криза пак ще ви дернат дирниците

Реалисте, за разлика от теб, аз не пиша под теми, свързани с отбор, различен от моя... можеш ли да схванеш разликата или да ти я разясня...