Стойчо Младенов стана директор в ЦСКА 1948 и призова за червено обединение

Спецът се отметна от конфликта си с Любо Пенев и от свои думи преди 3 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е един от най-големите боклуци в българския футбол. Където отиде източва и съсипва, но явно е в някаква мафия. Как да си обясним иначе, че все едни и същи се въртят навсякъде ?

Алтернативния том е Литекс сменил името на ЦСКА Вижте сайта на УЕФА.

А ще вземе ли Тройчо и синчето за помощник ... поне 10.000 ???

Тройчо Торпедото Петорчев пеерас пеерас :) Тихомълком приключил с треньорството ЕБЕМ ТИ СМЕШНИКА, великия треньор, баси малоумната селска подлога от село Плоски! И да не забравя - всички до един с тирета и числа, сте ментета и си го знаете :) Затова ще вие ЕБЕМ! САМО ЛЕВСКИ!

Не се карайте, всички сте ментета!

Тоя постоянно го гонят от ЦСКА, а той все се натиска да се връща. Явно вече никъде не го искат.

Стооойчо - предаааател!

ти какъв си бе припок ха ха ха

Стойчо, Стойчооо, а кое е истинското ЦСКА? Нали се кълнеше в ЦСКА-София? Ила викаш, да идват пари, па много важно кое е истинското цска.

истинския шеф е този, който ти плаща.

fdfff

Загуби си името и честта за един ден , но нищо нали ще пълниш банковата сметка

Истината е ,че назначават Стойчо Младенов точно в този момента ,в който има предстоящ мач на ЦСКА-София с Базел. ЦСКА 1948 винаги правят такива PR трикове преди мачове на ЦСКА-София.

Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски. Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски.

Припознавай и Мара общата ако искаш, ние поне сме верни на отбора си а вие покрийте имената си вовеки с позор и срам

Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски

Цеката си вкара автогол с това назначение и пазаруване на легенди. Отборът му вървеше добре с работата на Любо. Сега новият директор ще привелече половин Нигерия за комисиони, които после с години ще съдят "този проект". Никога не е късно да станеш за резил, бат Стойчо! :(

Ще вземат ли сина ти Стойчо -младши да гони топките на тренировка за 17хил.лв заплата?

И конуси ще реди, а може и потницте да носи. Тройчо където отиде и провал и гнилоч години след това.

Не съм убеден, че това е добър ход за ЦСКА 1948. Иска много пари и е възможно да създаде конфликти. Но очевидно собствениците гонят да привлекат легенди на клуба, че да има разпознаване на клуба. Нищо че са ми по-симпатични от другото ЦСКА. Сега двете на върха в А група, пък било и сигурно временно, че има много отложени срещи. ЦСКА е като змей. Отрязваш 1 глава и се появяват 2. ;) Случвало се е и по света. Атлетико Мадрид бил клон на Атлетик Билбао в Мадрид преди.

Иначе не мисля, че двата клуба трябва да се карат. Избраха различни пътища. Гришата направи лесното и логичното за него. Но това не значи, че трябва да се хареса. Например за да гарантира фалита на старото ЦСКА, искаше да го прекръсти на Ф.К. Лупи. А очевидно Борисов нареди на спортният министър след среща с фенове и решиха за стадиона, което уби възможността за възстановяване. Гришата с Борисов забиха последните пирони в кофчега на предната фирма. Не че го няма масово по клубовете ни. Кой ли отбор не е преправян, та даже БФс нареждаше да стават АД-та. Фирма и клуб трябва да се отделят и клубовете да са актив към фирми, а не самите фирми. Някога нито един от клубовете ни не е бил към фирма. Като фалират, актива да отива при кредиторите. Фирмите губят най-много собственото си имущество.

Ама то няма два клуба- единият е пребрандиран Чавдар- Етрополе...

И ся кво... Веднъж ония си плюха на суратя, припознавайки тире, къв е проблема да припознават до безкрай

Не е зле феновете на тирето да припознаят числото, там се работи добре

Ще припознаем Хамрун че евроидиотизира лефски

Тире + число равно на прасе

червеното обединение може да се кава чевено сборище красная сволачь ЦСКА with спонсор МoZкса

Пускам водата стойчо,! Обедини се с Разград и ония от подуене....

Повече да не е стъпил на Армията тоя предател!

В Етроплоле май а?

За втори път отстраняваме отбор извън Малта - разнира се ,това са вечно вторите от България.

Цецка + Цецка 1948 = Цецкало което се напикало

Малта хелоу

"Алтернатияният цесека", що литекс са оригиналния ли? "Силни характери" = прости ганьовци

Да назначиш голямата трансферна центрофуга за директор е автогол със задна ножица в 90-тата минута при резултат 0-0 и пряка елиминация за влизане в групиуте на ШЛ....

Девиза е ПРИПОЦИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!!!

Тройчо, моля те, не съсипвай и новосъздаденото ЦСКА! Тъкмо Чичовото се справя добре там, а и по-смислената им стратегия през годините взе да дава някакви резултати. Не се ври там да поробутваш постоянно трансфери, докато им източиш кинтите и загубят целия си облик!

Феновете на комунистическото ТКЗС , винаги си били отпадъци. Гр. Ганч, възможно най-тъпата мутра в България ( първенец при голяма конкуренция) им е тамън.

Е ИСТИНСКОТО ЦЕ СЕ КА! ТОВА ДЕТО СЕГА МУ ВИКАТЕ "ЦСКА", ТВА СА ОРАНЖЕВИТЕ ОТ ЛИТЕКС , ГРИМИРАНИ КАТО ЧЕРВЕНИ И ОТКРАДНАЛИ ЕМБЛЕМАТА ! ТОВА СИ Е ИСТИНАТА !

Нито едните, нито другите са "истинското ЦСКА". Истинското ЦСКА носеше духа на армията и патриотизма. Нямаше нищо общо с тези отбори - единия е Литекс, а другия е чисто новосъздаден отбор с името ЦСКА. Пожелавам им и на двата успех. Дори е най-диобре да се обединят. Но те не са онова ЦСКА. Могат, ако решат да сменят чипша на собствениците, и да вътзродят ЦСКА някой ден. За сега това не е факт.

Ако говориш така, обаче може над половината професионални клубове да са преправяни. Защо се гледа това само за ЦСКА? Например Левски Кюстендил - Велбъжд - Локо Пловдив. Металик Сопот - Ботев Пловдив. Аннтибиотик - Лудогорец. Създаденият от Лафчис Левски 1914 през 1991г., заместващ Левски София. Малко ще са като Славия, за който не знам такава врътка. Но понеже са били държавни и там има някакви. Въпрос кое приемаш за наследство.

Това "проектче" и без това ще просъществува най-много до завръщането на Дубаеца... жалко за наистина легендите на ЦСКА, които се подведоха по парите на цеката и никога вече няма да са добре дошли на Армията... никой не е по-голям от клуба, но това ще го разберат след време и по болезнен начин... Само ЦСКА!

А за легендите на ЦСКА, които се поведоха по парите на микренското джудже не е жалко, така ли?

Наясно са, че ЦСКА е само един... а иначе всеки може да си създава нов клуб, да си го кръсти както иска и да си избере цвят за фланелките, какъвто си иска, ако си спази съответните закони и наредби... доколкото правоприемството в ЦСКА е окончателно завършено законно, всичко друго е нелепо даже да се помисли....

На Литекс викаш цесека...? Що?

Наричам нещата такива, каквито са, съгласно действащото законодателство... това, че на някои не им харесва не е мой проблем...

SU-152

Припоците започнаха да налазват числото.

КАТО УЧЕНИЦИ, НА ЦЕ СЕ КА ТО ИМ ВИКАХМЕ - ЦЕНТРАЛНА СВИНСКА КОЧИНА НА АРМИЯТА !

уефски, свине! свине, свине, свине!

Срамота е , Стойчо! И ти много добре го знаеш! Не е вярно, че парите на този не миришат. Миришат и то много силно на предателство. Не забравяй В. Божков!!!

Много харесвам Стойчо Младенов, но понякога прави невероятни глупости, превръщайки го в жалко, малко, алчно човече.

Е ИСТИНСКОТО ЦСКА ОБАЧЕ ВИЖДАЙКИ ККАВО ПРАВЯТ "ЧЕРВЕНИТЕ ФУРАЖКИ" НА 500 КМ, И ИЗОБЩО ОТ "ЧЕРВЕНОТО" ДОБРО НИКОГА НЕ Е ДОШЛА - А САМО КРЪВ , УБИЙСТВА И ТЕРОР, ТО ИЗВОДА Е, ЧЕ ЩО Е "ЧЕРВЕНО" - ВСЕ Е ВРЕДНО !

Тройчо се опитва да го натройчи на давид от Микре. Не знам кой от двамата е по-отмъстителен и злопаметен. Въобще откакто се запича новата скара-бира в Борисовата градина всеки иска да има столче на сергията там. Да.

поогладнял е..идва криза..

Никога не е късно да станеш за смях, проститутка щял да работи с Гьомов в Лудогорец или Левски да отида ма ти си там бе майката на този Гьомов е изпълнителен директор на Лудогорец, с твоята тъпа логика дай и Левски Лом и Левски Павликени да се обедини с Левски, няма разделение има продали си живота за пари бивши играчи на цска

Няма как да е наследник на легендарния ЦСКА ,с който са свързани Стойчо и Любо и Ради ЗДРАВКОВ и Валентин Илиев и баща му И лия Вълов .....и десетки други класни футболисти ,които сътвориха историята на най успешния наш клуб !! Три пъти полуфиналист - 2 пъти КЕШ и 1 в КНК. сегашния проект на 1948 обаче ми харесва ,тъй като залагат на наши играчи и дотук успяват ! Треснаха прехвалените Мърита,въпреки ,че съдията не се забави да ги остави с 10 души като видя ,че мача се завързва....

Стойчо,я кажи кал да се обединим,щом като ЦСКА се ръководи от един мафиот,който печели от трансфери и залози,а малко го интересува отборът да е Български,с Български играчи или поне само с европейски играчи .Нима Гриша Ганчев и синът му имат някакво спортно футболно мислене?Уверен съм,че не.Освен това,една от причините ЦСКА да не е единен е ,че не е кактонпреди Държавен и част от Българската Армия.Когато ти бе футболист на ЦСКА имаше единение,смисъл,българщина,спортменски дух,ПОСТОЯННИ ФУТБОЛИСТИ.Що за отбор може да бъде такъв,който си сменя футболистите всяка седмица?Само ЦСКА!

E, бизнесмен като цеката хич не печели от залози, хахахахахаххахахахаххахахаха, абе, ти чуваш ли се изобщо???

...

Този ще застреля и семейството си за пари.

Предател. Да не стъпва повече на Армията!

Обединете си задълженията...

Когато паричките ти говорят си способен и майка си да продадеш...

За пари, за парииии ми говори... Майтапът настрана, ама Стойчо винаги е замаскирал слабостите, пропуските и гафовете с КЗЛ и заигравки с феновете. Предвид, че ще остане около 6 до 12 месеца в числото си плю на сурата срещу стотина хиляди лева.

КЗЛ е майка ти долно припоче. Смех сте!!!

Виждал по-нагъл, алчен и противен човек от С. Младенов

Време е припоци оранжеви.