17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЯ ПО-НАГЪЛ ОТ КАУНЯ!!!!!!!!!!!!!

Болен човек! От къде ги намират? Стойкас беше същия! Да не признаят гол, който даже линията на ВАР показа че няма засада, и това било реваншизам! Да свириш край на мача докато топката лети към вратата!!! Това си е подпиране!!!!

Какъв реваншизъм те гони! Преди няколко години убихте официално футбола в БГ и то с позволението на неграмотниците които и сега ръководят БФС! След всички финансови еквалибристики които позволиха на ЦСКА да заличи дълговете си без да ги плаща кой нормален бизнесмен ще инвестира собствени пари в БГ отбор! Защо някой трябва да вложи 20-30 млн а друг да не плаща дълговете! В коя нормална пазарна икономика това може да се случи! Това което бе позволено на ЦСКА е престъпление за което, рано или късно, ще бъде потърсена съдебна отговорност!

Абе селски чукундур,и снощи ли имаше реваншизъм,като зализаният педал Давидоф ви спаси от унижение на кочината?

Интересно какво говореше Стойчо Младенов преди няколко години и какво - сега. Нека си припомни как изобщо не признаваше този хибрид за ЦСКА. Сам си го казваше, същото говореше и Петър Жеков и после обърна плочата. Тук става въпрос за безпринципност. Наистина - голям футболист беше и много малък човек.