17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цесекар съм,но такава безидейна игра на ЦСКА не съм виждал,а гледам мачове от над 40г....жалко за най-великия футболен отбор на България за всички времена.

Взимайте бомбите и ги избивайте. Ни един да не остане.

Тоя кюстендилец е пълна карикатура.. Някъв безмозъчен олигофрен казва на други безмозъчни олигофрени какво да правят, класика

Добре бе Гришка айде махни се де, пък да ги видим тогава тази вкиснала гнусна червена пумия, кой ще ги издържа. На мача опънали плакат- винаги до вас. След мача трошат, заплашват, нападат точно тези на които уж са винаги до тях. Пародия.

А настроенията сред ултрасите могат да бъдат обобщени най-точно с коментар на тартора им Иван Велчев-Кюстендилеца Докато има такива гнусни ретарди по стадионите, това няма да е зрелище за нормалните хора. Тези дрогирани мухльовци нямат право на мнение! Нямат право да бъдат на стадиона! вСИЧКИ "АГИТКИ" ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ!

В ЦСКА единствените що-годе перспективни играчи са българите. Другото е боклук от всякъде както и обкръжението около Гришата. Само комисионни и далавери, за управление и градеж на футбол не стават.

ЦСКА отдавна остана в миналото. Сега е пребоядисан Литекс управляван от двама Микренци.... От играчи наеминици повече не може да се очаква. На тях им дреме за за дербито Литекс - Левски !

Авторът да не се прави на луд! На екипите на Литекс-София няма звезди, а петолъчки. Нали си купиха емблемата на умрелия комунистически клуб. Петолъчки. Болезнена истина...

ЦСКА е с постижения у нас и в Европа,които създадоха вроден комплекс за малоценност на много други и най -вече на геренци от ПОДУЕНЕ!! Затова ,затънали в бездарност ,те се надяват ЦСКА да го няма.

ама тая пролет млякото съвсем изкипя! Това е ЦСКА - С ДВА ПОЛУФИНАЛИ ЗА КЕШ и ЕДИН за КНК! 70 -тте и 80 тте години бяха само български играчи и треньори и нямаха спирка - успехи срещу западни отбори ,които и тогава и днес са лидери в европейския футбол . Полуфинал за КЕШ значи да си в първата четворка на европейските шампиони! Как ви звучи днес !!? ...... Но ЛИВЪРПУЛ напр. беше в тази четворка и тогава и сега ! А ЦСКА - г-н Ганчев тогавашните ръководители на клуба гений ли са били?