17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давай Саша,колкото можеш,но не се отказвай!Българинът умее да цени труда и хъса когато го има.

Много се кефя на Лазаров, много приятна игра. Желая му много успехи и дано влезе в топ 100 някой ден, а защо не и в топ 50! Само не мога да разбера как може някои хора да горовят, че Гришо трябвало да се поучи от него, от здравата му психика! Абе хора, вие гледахте ли му играта преди да коментирате? Човекът играе на квалификация на турнир 250 и въпреки това на няколко пъти допускаше пробиви и множество грешки, които определено се дължаха на психическо напрежение. И това е НОРМАЛНО. Това са хора, не машини.

Не знам кой е с характер или без ,но Григор ще бие Лазаров с лявата ръка.

Ще го бие, но симпатиите пак ще на страната на Лазаров. И изобщо на спортистите и хората с характер. А, Григор и когато спечели финала в София, пак беше труден за гледане как при 1:0 сета и 5:0 гейма във втория сет, не съм сигурен дали не беше и 40:0 в гейма, насмалко да загуби сета, че и мача, че добре че Гофенчето и то сбърка все пак, че страшен, нечовешки резил щеше да е. Да остане в историята на тениса.

Мнозина българи изхождат от аксиомата ,че Григор е най-добрият жив тенисист и оттук всяка загуба е нелогична. Тази аксиома е неподкрепена обаче от реалността. Григор като физика и умения е извън тройката а за психика е спорно дали има място сред първите 100.

На 21 години? Голям успех! Хайде, давайте с хулите по Гр....., не по себе си!

Най после една добра новина , дано продължава да мачка ,че ми писна да чета за банкялията и сие .

... а сега и чичо Вердаско пича - дай Боже...!!!!!! И да надмине лигльото Григор...

Пикльо мамин си ти!

ай ела си в реалността, все пак, хахаха, голям разбирач, няма що!

ъхъ, ще. Със сигурност! Спечели вече цели 12 точки! Първите в АТР

Браво и да го гледаме ако не в неделя, поне в събота.

Ето, дето разправяха, че сме били "хейтъри" и че постижението на Григор било велико. Както винаги съм казвал, не е въпрос за класиране, а за характер.

е, да, де, ама и на класиране. С небивалия си успех влезе в топ-300

Браво на момчето

Радвам се, че въпреки липсата на класа, се раздава до последно и използва максимума от качествата, с които разполага. Григор, макар и на съвсем различно ниво, има какво да научи.

Стига с този Григор! Ако иска ще играе, ако иска ще тръгне с Урсула.

Е защо да тръгва с Георги Петков

Браво момче, напред и смело напред и дано по често виждаме Български момчета и момичета на световно ниво !!!

Абе къде е бате Гришо, а да той е на ,,гоуемо,, световно ниво няма да се унижава да участва в някакъв си ,,Софийски турнир,,:))) А аз си мислех че Гришо беше повода да се създаде София оупън...благодарим му за уважението:)))

мислиш ти, ама с нещо, което явно ти липсва

Да са му честити първите 18 точки за световната ранглиста и да върви нагоре, въпреки че на 21 г., ако е, както пишат и е без ранкинг е доста странно. Успех!

Новата Ни българска ЗВЕЗДА !

Гришо да вземе няколко урока по психология от това момче! Невероятен! Браво!

Иди на лекар!

ico_all

Някой може ли да ми каже колко точки ще спечели момчето за влизането в основната схема. Иначе едно голямо БРАВО за желязната му психика на тази крехка възраст.

шест за първия кръг, 12 за втория, общо 18...

двата кръга на квалификациите дават по 6 точки.

общо 12 все пак, ама нали разбирач, да се изкажеш

12 точки и вече е 489ти в мъжкия ATP ранкинг

гришко не е ли някъде в залата да наблюдава София опън? Днес нищо не сте писали за него... Притеснявам се. Да не е купил кисело зеле и да е отишъл на гости на онзи дето го покани на ракия?

Браво на Лазаров. Гледах и 2та мача. Прави много малко не предизвикани грешки, при разиграванията трудно му взимат точка. Железен ни, Саше, напред и нагоре

Дано продължи в същия дух и хората ще го подкрепят и ще му се радват..... Дори да паднеш, падни достойно.

Браво! Браво!