Коментари - Страхотно: Българин спечели "Ориндж Боул", неофициалното световно първенство по тенис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иване, искрено ти пожелавам до няколко години да стигнеш нивото да играеш сред най-добрите в света. Учи се от Джокович - неговия непримирим дух, това че успява да трансформира негативната енергия от публиката, която го освирква. Свиквай на критики. В България е нормално да се плюе най-много по най-успешните спортисти. Григор, който е един от най-харизматичните и харесвани в света, тук постоянно го плюят, но е много важно да не ти пука и да знаеш, че повечето българи все пак се гордеят с постиженията на най-добрите, но просто нямат тази енергия да пишат нон-стоп по форуми и коментари, да спорят с хейтърите. :) Здраве и успех!

Тия горе,паразитите от парламента и правителствата ни разказват играта!

Отлично постижение! Дано достигне и надмине успехите на Григор! Има възможност, защото и той като Григор тренира в чужбина, а е само на 13 години. Григор заминава за чужбина на 14. Да е здрав и да продължи да тренира в чужди академии. Сега е в академията на Надал.

На 14 е вече, въпреки че няма значение това, не е толкова определящо. Вижда се, че има амбиция и хъс, четох, че форхендът му бил “страшен” (за годините му), вече е близо 180см, така че и физически данни има. Дано да бъде здрав и да има воля, тенисът в много труден спорт докато се пробие (а и след това да се държи ниво).

Абе нещо хубаво да се случи и все някой тъпанар ще се намери да плюе Браво на момчето...

Браво на Иван, ама дали е българин? Или с български произход само

Синеок е, друг въпрос имаш ли?

Детска радост. Спечелил катонената купа и вече страхотно, сензационно, триумф... Намалете малко хвалбите

Страхотна новина!!! Браво на Иван!!!

Когато спечели нещо от големия шлем, тогава да си говорим. Иначе много българи печелят световното по хвърляне на телефони и ядене на пачи яйца, но...

Браво на момчето!

Страхотно тенис поколение се очертава за България. Браво момчета продължавайте все така!

И момичета! От януари ще има 3 девойки на по 15 в топ 100 на младежката ранклиста до 18 год. Не помня скоро да е имало толкова наведнъж и то само на 15.

Това,че е българин ...нищо не значи........ Националноста е без значение ,важно е чий продукт е !?!? Не е наш карат,нали !?!?

браво!

15 гейма :))))))))))))))))))))))

Иван е във школата на Надал . Затова има такива успехи . Браво Иване . Ако чака нашата федерация .....

Федерацията да помага повече, защото тези топ таланти до 14г. докато станат на 18г. вече никой не ги чува...при мъжете съвсем(изключение е Григор, който след 14 тренира в чужбина)...не ги затривайте, а ги РАЗВИВАЙТЕ!!

Браво на това младо момче, успехи занапред !

Това момче е от Варна , много талантливо . Ако продължава така ще надмине Григор . Желая му го от Сърце .

Е трябва и някой да печели

Браво!