17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, ще изкара 450к гущера и няма си викне 2-3 каки да му посвирят и попеят в хотела. Тия па шведите големи моралисти се изкараха. Мачкай Гулбис. Мачкай к'вото ти падне, че нали виждаш - я пожар ще се появи, я Грета ще измрънка нещо за климата и всичко отива по-дяволите. Зат'ва - мачкай!

Ако знаете колко бачкане трябва за да изглеждаш като неудачник в очите на професиналягите...

Гулбис притежава наследствени милиони, дреме му от колко долара му е фанелката. За разлика от всички "пичове" в и извън тениса, хаха

Цялата статия се върти около това, че тениските му не са по няколкостотин евро, а само за 20 долара. Ех каква суета на дребния човечец ни тресе нас българите!!! Купуваш скъпи глупости - значи заслужаваш уважение!

Ми човекът играе, като има желание за игра! Ако ще и по потник ще излезе! Някои манекени нямат време за такива работи, щото са заети с представяне на новата колекция спортни облекла на спонсорите си!

Обаче зад всичката тая неглижираност и лековатост бъдете сигурни, че стоят мноооого часове упорит труд и тренировки. Ако беше просто талант без грам старание, нямаше дори да чуем за него. Това , че си е избрал такъв стил на реклама, е отделен въпрос.

Голям особняк , голямо нещо! Носи тениски от мол, ходи на екскурзия в САЩ, играе в казино, е*е проститутки - единственият човек на земята, който е направил това нещо - направо изключително. Паметник скоро ли ще му вдигат ?

С баща милионер може да бъде безгрижен и колкото си иска ексцентричен. Той винаги е играл тенис за удоволствие и донякъде от инат.

Явно цената на тениската не е определяща дали си добър тенесист, което е голяма изненада за повечето българи.

кви 20 долара има ги по 5 лева на илиенци

Така трябва да се играе , пък ако стане №1 добре дошло. Ква е тая мания винаги навсякъде и по всяко време . Явно маняците и медиите правят спорта да изглежда толкова комерсиален.

Баси култовия тип

Така ами! Като ще играеш тенис, няма да се разсейваш с разни модни тенденции, петна, лекета, жълти гащи и т.н. Така се минава втори кръг!

Само коментатора Ибришимов не бе чувал, че Ернестс е син на милиардера Айнар Гулбис - най-богатия човек в Латвия. От малкото в тура, който лети с частен самолет до Австралия, а това с тениските е просто шега. Човекът е единствен в тура, който няма нужда от пари от рекламни договори и е над тия неща. Но според Ибришимов клетият Гулбис бил сиромах, който обикалял моловете да търси фланелка на промоция.:)

Да изпият по една бира, с Кириос. Пък Григор да им сервира и да се ослушва да закачи нещо, като как се става пич, та да дрънкаш. Явно, с жълти гащи не става.

и култов тенис играе, остави другото

Че да не са малко 20 долара?! Тениска за почти 40 лева!? Айде няма 40 лв, ама с транспортните и мито сигур ще има, бай Дончо сигур е турил на вноса от ЕС, значи и от УСА ще има...40 лева за една тениска? Ми то има за 10 лв, може на примоция да земеш и за 5 лв!

Австралийски, долара.

Също така е странно, че живее в родната си Латвия ,а не в Монако. Женен е за грузинка ,а не търчи по некакви стари чанти и знае че за да играеш тенис трябва да имаш " топки" за разлика от нашия путьо маринкин.

Не знам помните ли Гулбис как почна да псува публиката в София 2018? Уж, че му светели в очите - невероятна футболна драма бе, пет минути обяснения. Винаги се е тръшкал, чупил ракети - гевезе си е. Сега взел, че бил в два кръга - мачкал бил наред? От невинната шега за евтините потници на милиардерски син, който винаги в кариерата си е получавал всичко наготово, нашего брата по стар обичай почна да хули Григор, почнал като дете на кортовете Кенана в Хасково. Бира да му сервирал, че да научел как се ставало пич. Ашколсун, пичове. :)

Кефи ме. Останалите стойкаджии се взимат много насериозно.

путьото си ти, явно основното ти качество е, че живееш в родното гето и си женен за тъмнолилава

Леко, бе. Кво ше му стане толкова на Григор, да им сервира по една бира. На пичовете. Макар да са назад в класирането. Животът не е АТП, все пак. Има и други класации.

Може да съм готин, ама този наистина е Готин!

Гулбис винаги си е бил различен, но талант има в изобилие. Дано пробие още напред, ще е свежо.

Като излезеш на корта, дали имаш милиарди или тениската ти е от 20$, НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!

Той е бивш номер 8. Не е толкова чудно. Талнта си стои.

Шашнах се!!

Сега кажете и кой е мола, че да му стане спонсор. Със сигурност не са и сънували такава реклама. ;)

Майтапа настрана но тениски по 20 долара и то не маркови са безумно скъпи.

Освен тениски има и ТОПКИ....

И пак хасковската анална принцеса мачка чаршафите с гея немец з а20 долара. кауна винаги има в щаба си пеераст. що ли?

Сигурно малко знаят, че баща му е милиардер?

А вие защо си мислите, че екипировката на Гришо не може да я купите от мола ?

Основновното ми качество е да ти се изсера в широко отворената ти уста ....

и нашто момче е бивш № 3. Сигурно след 30 ще възкръсне. Дай Боже!

К'о речи?

Амин, или АМАН?

Тоя не участваше ли в една реклама на Стела Артоа?