Стратегията на "Мерцедес" поднесе нова драматична победа на Хамилтън

Седемкратният шампион и Макс Верстапен с нова жестока битка на пистата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В новините за Формула 1 продължава да не се дава кой е списвача. А той продължава да пише глупости. С никакви меки гуми не се е върнал Хамилтън след втория стоп. Върна се с медиум, с каквито се движеше и Верстапен. Но много по-нови. Затова го настигна и изпревари. Новината за квалификацията я оправиха след часове. Да видим сега колко време ще е нужно, за да оправят новината за състезанието

В статията има грешка:Люис се върна с медиум на пистата.Освен това при пита на Верстапен ред бул закъсня и пита беше 4,2 секунди.при положение че Хамилтън се движеше на сек след макс при евентуален добър пит Хам излизаше преди Верстапен но със студени гуми.Рисковано беше.Правилно Мерцедес не влязоха и принудиха ред бул да сгреши тъй като трябваше да влязат след мерцедес а Люис настъпи и още първата обиколка изтри аванса на макс.Все пак при пит на ред бул за макс преднината на хамилтън нямаше да е толкова и можеше реално да се бори за победата.ред бул при равни условия бяха по бързи от мерцедес.съжалявам но поредна грешна стратегия за ред бул.колата им е равна а на 2 писти и по добра от Мерцедес.Жал ми е за Перес нещо не му върви.Алпин до опусна същата грешка като ред бул и прати Алонсо в пита накрая на състезанието .

Абсолютно - Ред бул прецакаха Макс, надявайки се Хамилтън да не успее да го настигне. Но и Люис изпълни перфектно плана на Мерцедес, колкото и да не го харесвам, беше брилянтен. Много добро състезание.

Много точно заглавие: СТРАТЕГИЯТА на Мерцедес! Това не го познават нито в Ред Бул нито във Ферари. PS. Фен съм на Ферари.

Пичове, не дрънкайте глупости. С Медиум гуми го върнаха защото нямаха останали Софт! И там е якото, че рискуваха така и спечелиха. "Тото Волф и компания вкараха Хамилтън за втори път в бокса, като го върнаха на пистата с меки гуми за последните 23 обиколки."

във Формула 1. Всеки си знае мястото, върши работата точно, бързо.