Стражът на Аякс: Тъмнокожите вратари са ощетени

Интересно твърдение преди полуфинала-реванш в Шампионска лига

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бегай към Юзил, гушнете се и поплачете заедно. 23 годишен лигльо, радвай се че може да си на финал на ШЛ, не говори глупости, че "буташ" морала на другите играчи.

аф

Чебурашка, ти си станал ритнитопковец, защото си тъп като примат. Умните хора са измислили статистиката, която да каже на шебеците кой колко греши, но явно трябва и преводач на маймунски да потърсиш.

Онана е горд внук и наследник на великият вратар дядо Онаний. Как само хващаше топките с едната си ръка, а с другата се държеше за...гредата (да не падне). Голям вратар беше дядо Онаний!

Всички негри са расисти! И винаги се оплакват че те са дискриминирани.

тоя смешко да вземе да прескочи до бяла франция и да види там има ли бял играч и тогава да дрънка глупости

Кажи му негър и не го обиждай повече

Това вече идва малко в повече. Не спряха да реват всякакви онеправдани. Не разбраха, че ако са добри ще играят и ще печелят мачове, респективно ще печелят пари за клуба. За съжаление и в спорта се настани капитализма, а тези мангали не разбират, че той не дели хората на бели, черни жълти и т.н. Тези които носят пари са успешни тези които нямат умения и възможност отпадат зад борда.

Прав е! Несправедливо е белите вратари да имат такова смазващо мнозинство! Редно е да се даде повече шанс на афроамериканските вратари, а също така и на папуасите! В цяла Европа няма нито един папуас-вратар, пигмеите също са пренебрегвани, вероятно заради ниския си ръст, но те също заслужават възможност за изява и развитие!

Каква новина?! Онана греши на ръка, пък после белите много скачали...