17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости МЕССИ дори сподели снимки, в своя профил, пишете с гъза си, първо се по интересувате после пишете тъпаци

Хуя стоичков

Ем Меската треаше поне да твитне в твитера, от кумова срама

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Меси, поне ТОЙ, трябваше да го поздрави, нали бяха "най-големите" приятели?! Другите - майната им, но ТОЙ ?! Егото, егоотоо !!

Убуу че ръсиш простотии тука ама... Човека визира клубното ръководство а не играчите на Барса. И ако малко се поразровиш ще видиш че жените им на Меси и Суарес са публикували снимка от някакъв ресторант и са си заедно двете семейства! И то от преди няколко дни. Та те са си приятели и най-вероятно ще си останат такива, ама ти ги разбираш работите, най-вече ЕГОТО....

Суарес: "Никой от Барселона не ме поздрави за шампионската титла" - това "НИКОЙ" как го разбираш бе, тукмак некадърен. Точно Меси беше морално задължен да го направи, защото "Барса" мачкаше всички, когато тандемът Меси - Суарес играеше заедно !! Не се обяснявай повече - за кашмер си !!

Просто никой не те харесва.

Само едно мога да кажа на ръководството на Барса, и на футболистите между другото, затова дето не са поздравили Суарес - голая киска хочет ласки ;)

Тоя тъпак Куман...Не коментирам Валверде и Кике Сетиен, ама тоя нанесе толкова вреда на Барса, че ще и трябват години да се оправи! Ти ако не видиш Че Суарес е В ПЪТИ по читав играч от прехваления лигпьо Неймар и палячото Гризман значи не си за тоя пост!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Браво Суарес! Поне Меси трябваше да те поздрави - нали уж сте приятели!!?

Влез в Инстаграм на Меси на жена му и ще видиш последната публикация че са си заедно на една маса в ресторант и се вижда че са в повече от прекрасни отношения! Ох извинявам се забравих че ти си ИНЖЕНЕР.....

Трябваше да им пратиш снимката! Мачкай да те уважават!