17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роналдо краля ще спечели титлата или което да е

Роналндо се доказа за пореден път като НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ (не най-големият талант, а той няма и претенции за такъв за разлика от Меси), докато Меси доказа, че му се играеше единствено, когато беше с Шави и Иниеста - последните години се разхожда (един от футболистите с най-малко пробягани км на мач, даже по-малко от Роналдо - факт). Роналдо полага къртовски труд и опитва да поставя някакви рекорди, а Меси се пазари за кинти (така беше и в Барса с последните му 2-3 договора) и играта му е през оная работа от няколко години насам. Сори, но тва са фактите за Гелосания и Джуджето. Роналдо има още 1-2 години в ШЛ, докато Меси нищо чудно за пари да отиде в САЩ, ОАЕ или Китай накрая...

Уточнение в Китай няма кинти /вече/.

Човек остарява. Иначе и двамата са велики футболисти. Едни от най-добрите.

Юнайтед се сринаха веднага след напускането на Фърги. Дали за да дадат писта на Сити и Пуул или заради нещо друго, дето някой го знае, но отборът не играе въпреки добрите играчи и треньори, които за 9 г. минаха оттам. Колкото до Роналдо, за мен е изненада, че напусна Юве, но от там си отидоха отлични играчи, Пянич, сега Дибала. За Рони Манчо е поредна спирка, където да покаже, че е голям играч.

И двамата доиграват мача. То е ясно.

Прованалдо провали Юнайтед - отбора никога не е бил толкова зле колкото е сега... Меси изпълнява ролята на плеймейкър и се справя добре - 14 асистенции не са малко (това е много за други 'добри' играчи)...

По добре 14 адистенции отколкото 18 гола?!?

Меси е вярно, много зле,причината май само той си я знае... Кристиано е добре даже със тез некадърници покрай него постигна максимално добро представяне ако бяха както миналата година Юнайтед със сигурност щеше да е голмайстор. Все пак той винаги си е бил гюмеджия никога не е пресирал противниците.

Роналдо е добър, Меси е помия

Пенсионери...

CR7 си е ок. Цифрите говорят !

да спечели Златната топка, а е с шест месеца по-малък от Меси. Годините за него не са проблем ли? Меси избра парите миналото лято, Роналдо - огромното си его и така прецака Юве, но най-вече Юнайтед - игрово бяха неузнаваеми, всеки един негов съотборник е надолу спрямо миналата година, а нека се види как се отразява Бензема на партньорите си в атака - най-вече Винисиус, това също е важно за един топ играч - да помага на другите да растат, а не само да кърши ръце и да прави стойки.

Няма какво да говорим, приключиха и двамата, единия чака да му подадат на празна, другия неможе 6 гола да вкара в суперспрялото френско първенство..