17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вторият гол на Бразилия е зрелище, което футболните фенове искат да гледат във всеки мач по няколко пъти

айде стига с тея латино мангали бразилци, мексиканци и аржентинци. голяма "магия" са, направо вуду...докато не дойде един сериозен европейски отбор и им го вкара квадратен. циганите в маалата играят същият стил но няма много които да мислят че е "магия".

И кои европейски отбори визираш? Мюсюлманските отбори на Германия и Белгия или Африканския отбор на Франция??? Може би албанска Швейцария?

мачът беше хубав. И двата отбора играха според възможностите си. Само дето на сърбите възможностите са доста по-ниски от тези на бразилците. А колкото до бразилците, тепърва предстои да видим колко могат. Щото и на шампионата в Бразилия започнаха по същия начин, докато не дойде мача с Германия . . . .

Докато не ги препарират с 6-7 гола

Бразилия връща радостта от футбола...в този гнусен футболен свят на парите и корпорациите РУК за тях!

Отдавна не съм гледал бразилския национален отбор да играе с такова настроение. Много балансиран отбор. На моменти толкова бързо комбнират с топката че на противника му се завива свят. Но това все пак е само първия мач. Да видим по нататък.

ТЪЙ КАТО-ПЪРВИЯТ КРЪГ ПРИКЛЮЧИ,И ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ ЗА-АНАЛНИТЕ СЪРБЕЖИ НА-ЛИБЕРАСТИТЕ,ПРЕДЛАГАМ ВЪВ-ВТОРИ КРЪГ,ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА-СЕМЕЙНИТЕ МЪЖЕ-ЛИШЕНИ ОТ-ФРЕНСКИ ЛАСКИ!!! ДА СЕ ИЗМИСЛИ-ХОРЕОГРАФИЯ,А НА-ГОЛЕМИ ЕКРАНИ,ДА СЕ ПРОЖЕКТИРАТ-НАГЛЕДНИ УРОЦИ! ЗА ТРЕТИ КРЪГ-ОСНОВЕН МОТИВ ДА Е-СТРАДАНИЕТО НА-СОДОМИТИТЕ’ КАТО НАЙ ОНЕПРАВДАНИ-ПЕДОФИЛИТЕ ИМАТ ПРАВО НА-ПРЕЗЕНТАЦИИ,НА: ПОЛУФИНАЛИ! ФИНАЛ! ИНАЧЕ МАЧА БЕШЕ МНОГО ДОБЪР,НО ТОВА СПОРЕД-ЛИБЕРАСТИТЕ Е-ВТОРОСТЕПЕННО!

мисля че няма да е зле да минеш през някой психодиспанер...живееш в друг свят май :) кви либерасти те гонят тебе на световното бе??? Аман от крепостници....

Играли смо добро Али смо немали шансо

Всички видяха какви грубияни и плюнки са сърболяците ! Колкото по - рано ги изритат от световното, толкова по - добре!

Както се казва в България и по света: “Хубава работа, ама сръбска”

Дитирамбите са доста пресилени за първи мачове на месечен турнир.

Важното е, че рушлемските српски подлоги бяха най-бани ритуално! Слава на нашите украински братя!

СЛАВА !!!!!!!!!!!!!!!