Светът се забавлява с дузпата за Сити (видео)

Играчите на Шахтьор бяха изумени, а светът се забавлява с отсъждането на Виктор Касай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резил, кашмер и за черняка и за съдията !!

Ето в такива случаи трябва да има наказание и за съдиите. Не може футболисти и треньори да ги наказват за щяло и нещяло - как се радват на гол, какво коментират след мач, какъв туит са пуснали... а съдията прави ужасяващи грешки и нищо - след 1-2 седмици пак ще си свирука из Европа...

Като бивш съдия ще кажа, че има наказания за съдиите! Въпросът е кой го отнася и кой не ;) ! А имай на предвид, че във световен мащаб свирят много послушни момчета! Справка, съдията, който разреши на Тиенри Анри да играя два пъти с ръка и да подаде за гол срещу Ирландия за класиране на първенство, а след това поряза и български отбор за европейските турнири ... ?! Такъв дали би трябвало да свири ?! Шотландец, жокер!

Англичаните управляват половината свят, а украйнците им набутаха безплатно девойките си в копторите им (не леглата. Чукат ги по улиците за жълти стотинки). Какво очакват украинците освен и подигравки и с младежите им

всъщност и самият изпълнител на дузпата след това можеше най-джентълменски да я търколи в ръцете на вратаря! Но не би ... по-силен е егоизма и ламтежа за славата да "вкараш" гола и.. разбирасе, да се класираш напред ! Както случая с "ръката" на Т.Анри , сложила край на кариерата му на уважаван / поне от мен/ футболист!

Дори и заради славата да е, щеше да спечели повече слава, ако беше проявил джентълменство. Това щеше да се запомни, един прост гол от дузпа никой няма да помни.

Много правилен коментар! Ако някой си спомни за фашиста Ди Канио, който постоянно се биеше по терените, ще се сети, че имаше една такава постъпка, която цял свят го обикна заради нея. Можеше да вкара важен гол, а той реши да хване топката с ръце и да даде шанс да се окаже лекарска помощ! Големи звезди са тия от Сити! Хубав отбор, симпатичен, но не им направи чест. Тоя с дузпата иди дойди, но Стърлинг, отиди кажи на съдията, има ги тези неща във футбола. Лично при мен са идвали и са казвали. "Симулриах, ще върна топката". Да чувстваш се като глупак, че си се подвел, но и доволен, че са ти казали, а после няма нищо по-уважително от това да идеш да се извиниш на футболиста срещу който си отсъдил, въпреки, ч ени бе забранено да го правим. Трябва да си човек преди всичко!