17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да имаме национален отбор , като в българското първенство е пълно с наемници.Натурализираните зорлем такива изобщо не ги боли за кого играят.Те не могат да имат национално достонство.Паспорта не може да ги накара да играят с чувство за национален срам.Нямам мищо против Лудогорец но точно такива отбори правят голямата дупка в българския футбол.Измислените българи от този отбор играха ганкиното през целия мач.Важното за тях е да им се плаща.В националния отбор сумите не са високи и затова не си дават зор.Просто се правят , че припкат по терена и дотам.Лошото е , че американското лято няма да се повтори изобщо.

От Балъков ще стане политик - гледа по един пУзитивен начин на нещата. Даже и като напълни гащите, пак ще извлече пУзитиви.

"Корабът потъва, както е планирано"- изказване тип Боби Михайлов...Да натурализират целия отбор на Лудогорец, барем няма да се срамим. На Киро Амфетамина, не може да му се отрече, 4е има отбор- което не става с пари, става с много пари...Отделна тема е, откъде са

светлина в тунела ха ха ха ... в понеделник англетата така ще ни изкривят тунела че светлина никс ... мъдаааа . С тия ритнитопЧовци оставаме в тунела завинаги ... мъдааа...

Каква светлинка бе? На мача с Англия вместо химна да им пуснат "Батальона се строява за последен път" и старото да се уволнява да си върви към светлинката.Само дето нито зайците нито някой друг ще реве, както пее лирическият герой.

Балъков, не се самозаблуждавай! По психологически причини провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.

е присъствал на мача чехия срещу англия Не е бил в Подгорица

Моля, не стреляйте по пианиста, той толкоз си може.

Скоро ще се радваме да съберем отбор

Махайте го тоя циганин...видял характер Мръсен циганин Дет сме последни, ами и глупостите на тоя простак треба четем

Само светлинката в тунела да не се окаже, че е от насрещния влак, който да размаже всичко.

Какво да очакваме от това просто момченце? Ами той не може да говори на български език! Нали си взема заплатата, взема я!

Не блестиш с много ум. На терена кой играе? Треньора или футболистите? Много са ви сбъркани представите за тази игра. Ако ще и от друга галактика да докарат треньор, футболистите НЕ СТАВАТ. Не плюйте по треньора, той не е виновен, че нямаме футбол в България.

Блестящ с ума си възмутен, по твоята логика може и без треньор, така ли? Може и да си прав. Едно е футболист, друго е треньор! Виж само какви странни селекции прави тоя умствен инвалид! Ами той говори много странен български език, какъв авторитет може да има? Като няма сили да се маха! Що за анализ на мача снощи? Или важното е върви заплатата! По тъпотия той надмина и ерудита хубев!

И твоят словоред е далеч от идеалния, нали? А да помниш великият треньор "чичо Пенчо"? Все пак 11 човека играят на терена - ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Ако си мислиш че имат нужда от треньор, много се лъжеш. Треньорът е в много случаи за парлама. Преди 100 години не е било така. Не си крий главата като щраус. А ясно и точно назови къде е проблема. Играчите ни не стават. 1994 година имахме легионери в националният отбор. А сега къде играят балерините ни? Защо никой не ги кани в звездните си отбори? Отговорът е много прост - защото са посредствени футболисти.

Започвайте да пишете за детски футбол. Къде се изграждат играчите, какви практики има по детските школи за налагане на футболисти. Има ли изобщо едни нещо, което да е както трябва във футбола,че да се вайкаме за един равен с Черна гора. Нямаме нито един играч, който да е постигнал нещо дори близко до забележително. Играят в третокласни руски отбори или в "елитни" български, което е почти едно и също. В шампиона на България по футбол има 1-2 българи в стартовия състав... На какво отгоре очакваме каквото и да било?

Да пишат има ли деца, изобщо.

...лампичката светеее-ше...у тунелаааа...

На Перуки,Плешиви сливенски перли , Бат’Венци търбуха и Киро хапчето от Разград -Балъка им таман...Балъците сме ние..