17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А у нас? У нас колко хора днес, само днес се борят за живота си? А за унизителната смърт след десетилетия унижения, принизеност, обида на .....българските интелектуалци с национален, европейски и дори световен принос в поезия, литература, музика, наука, естрада ????? Христо Фотев, Валери Петров, Борис Годжунов............................ и изгубените документи на певците ни, работили пред очите ни десетилетия и носили славата на нашата култура и държава ????

Развъдихте негрите. Сега им го яжте.

а за цвета им, има ли информация?

Негри

В ЮАР СЕ ИЗВЪРШВА ПОГОЛОВЕН ГЕНОЦИД НАД БЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ. ДОБРЕ ЧЕ ИМА ВСЕ ОЩЕ ОРЪЖИЕ И В БЕЛИ РЪЦЕ, СЛЕД ИЗБОРИТЕ МОЖЕ Е ДА СТАНЕ МАЗАЛОТО, ПОНЕЖЕ БРИКЕТИТЕ ИСКАТ СЕГА И ДА НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЗЕМЯТА НА ФЕРМЕРИТЕ.

50 фермерски семейстра ще имигрират в ...... Русия. Що не всемем и ние малко бели хора, вместо да пълним България с тарамбуки?

Sorry за правописа, но е 6:45 сутринта....

Полицията има само сведения за цвета на нападателите.

11 заповед - който се бори за права на убийци, от убийци умира

Чернилките в ЮАР са мамата...Сега къде са правата на белите хора!?!

е така е като те управляват нигери

О Питър Бота!!!

Голяма възхвала на "преодоляване на расовото разделение" и "края на апартейда", но в крайна сметка след този срамен епизод, Южна Африка в частност, и по-голяма част от Африка грабежите, убийствата, мародерствата и беззаконията са се увеличили драстично. Но от това явно не се интересуват защитниците на "човешките права". И отново един добър човек(по една случайност: бял), е отново жертва на чернокожите бандити. И отново полицията няма никаква информация за грабителите и убийците. 99% от подобни престъпления остават неоткрити и ненаказани. Защото е политнекоректно да се търсят чернокожите бандити.

Тъмносините разбойници не подлежат на очовечаване. Честито на ЮАР... от водеща икономика трета поредна година се свиват като БВП

Четирима чернокожи расово дискриминирани решили да изкарат някой лев без да бачкат!

Чернилките там са като манга.... ъъъ ..ромите тук