Световна шампионка катастрофира със 140 км/ч

32-годишната Кристина Шваниц оцеля по чудо с минимални наранявания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при това положение "По неясни все още причини ТЯ (с колата си, не ремеркето) се е ударила със скорост от 140 км/ч. (скоростта си я бива, за градско - това "в района" звучи доста мъгляво) в ремарке на камион, като катастрофата е станала в района на град Нюрнберг." Какво по чудо? Тласкачка на гюле. Пострадала е ръката, дясната - шофьорите ще подскажат защо. При рязкото спиране (предполагам, поради 140 км/час градско). И всичко това, за да изкарат виновен шофьора на камиона с ремаркето, дето е карал бавно ( в района на града), а може и да е спрял на червено, за да се натресе в него с колата си световната шампионка, дето е бързала за интервю.

Ей, голяма новина бе....чудо голямо. Какво толкова - една немска мутра (или ако предпочитате, спортистка) от женски пол (или от какъвто там пол предпочитате) карала безмозъчно и се натресла. Вижте и само физиономията и квадратната глава, а от погледа лъха такава интелигентност, че няма накъде повече...Добре че не утрепала невинни....Е то в България това е всекидневие - мутри/мутреси и спортисти/ки с мощни коли и интелект - колкото щеш. Ама друго си е да ни осведомят как е по Европата.

щото горе-долу написах същото, без да използвам думите мутра. Градско 140 км/ч. Следващата новина ще е, че шофьорът на камиона с ремаркето е виновен.

Остава загадка как се е наранила.

Тежкоатлетката пътувала с лекия си автомобил... - трябвало е да пътува с тежък автомобил.

"Шваниц е откарана в местна болница и след оказаната й лекарска помощ е била освободена за домашно лечение". След удара камионът и ремаркето са били откарани в автоморгата ;-)

Какво ли има тази особа скрито в гащите - страх ме е даже да си помисля!

Жена и котка , много трудно умират !

Явно наистина няма за какво да пишете. щом това е в категория "Топ новини".

Стероидите са ѝ спасили живота!

какъв ли автомобил е карала тоя бизон, хората и с 80 се утрепват без проблем

Ясно - пътувала е с Т34 -българско пройзводство! Търсила те е.