Коментари - Световната лека атлетика отказа да върне руснаците в състезанията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори на фашистка Германия не е имало и намек за санкции, нещо повече ,провеждат олимпийски игри там! Хитлер със стигнати зъби гледа чернокожите участници! Сега една братоубийствена интрига от евреите се разглежда като нещо значително по-лошо от 2-рата световна война! Голямо лицемерие!

Съвсем скоро могат да им намерят занимания в покрайнините на Бахмут.

ДОСТОЙНО! Браво! Стоят зад решението си!

Хитлер е бил много неща, но точно за комунист не може да се твърди.

Мразя болшевишката измет

Кое е достойно, да нснзвал някой за националност. И ти си достоен, за награда за тъпота

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

Защото ще им оберат половината медали. Те бездруго се чудят как да ги отстранят от много време.

Kalin

Нещо тотално куца.Идеята на мирно съревнование между нациите умира и става част от полиническия хаос който владее света в момента.Олимпийската идея умира все по бързо.Почна се с бойкота 1980 на моска и достига своите върхове в момента.Скоро може и китайците да не ги виждаме на такива форуми както е тръгнало.Май само така САЩ могат да са първи във всичко.

и тея са 100% американски подлоги, ай за Русия е ясно, но Беларус защо? и тогава какво правят държави като САЩ, Англия, Израел и т.н. в спорта, защо и те не са изхвърлени? пак двойни стандарти, за който плати повече

Сигурно МОК плащат на ДИР да публикуват статии по този въпрос? Просто никоя друга медия в света не го отразява.

Все повече т.наречените цивилизовани държави заприличват на социалистическо общество.Сталин на времето е наказвал и невинните заедно с виновните,а от Северна Корея взехме цензурата върху неудобните средства за масова информация.

ЛЕКИНКО СЕ ПРОПУСКА ФАКТА, ЧЕ ОСВЕН ПОД НЕУТРАЛЕН ФЛАГ, ДРУГОТО УСЛОВИЕ ДА ГИ ДОПУСНАТ Е ДА ОСЪДЯТ ПУБЛИЧНО ВОЙНАТА В УКРАЙНА, Т. Е. РУСНАЦИТЕ СПЕЦИАЛНО ДА СТАНАТ ПРЕДАТЕЛИ. ПОДОХОДЪТ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ ИМ Е СБЪРКАН, РУСНАЦИТЕ НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ, ТЕ ЗАТОВА ПЕЧЕЛЯТ. ОБАЧЕ НИЕ АКО БЯХМЕ НА ТЯХНО МЯСТО.....ЛЕЛЕ- МАЛЕ

Диваци и варвари нямат място в спорта.