17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като Тръмп им отряза финансирането, следващата стъпка е закриване на нищоправците от СЗО. Същите нищо не направиха за спиране разпространението на вируса, сега предлагат закриване на футбола, утре сигурно ще предложат да се скрием 2 г. по къщите си, докато някоя умна глава не измисли ваксина

Да се занимават с класическите болести - там от тях има нужда. Да дават идеи какво да се прави в нестандартна ситуация няма смисъл. Та СЗО да престане да се занимава с коронавируса и да се концентрира на туберкулоза, малария и други известни от години болести от които може да спаси наистина много животи.

Тия мишки от СЗО станаха особенно активни след като им орязаха парите. Преди беше няма страшно мийте си ръцете, ама сега като видяха дебелия край рязко смениха курса и изпаднаха паника най-вече от това че ще си изпуснат сладките службички и заплатките. Щом и до футбола упряха сериозна е паниката там от съкращения.

Е какъв е проблема, ако няма гостуващи фенове...Който си мисли, че има реална социална изолация доста се бърка. Хората пак се събират с приятели, пак се пие и се слагат тежки софри. Има не малко снимки във Фейса от такива вечеринки... а за някои хора са по цял ден така...

Остана само футболът да оправим !

Абе тез смешки що не вземат да се скрият.

Нищо страшно няма ще пообеднеят малко футболисти ,мениджъри и треньори но те всички са милионери и не са за жалене ,същото важи и за букмейкъри бетове и други паразити които печелят от футбола ,но за сметка на това феновете ще спестят пари от билети ,карти ,сувенири ,транспорт и др..

Чичо, стой си в селцето, дето го няма на картата и си спестявай пенсийката. За разлика от теб, хората имат и други потребности, освен спане, ядене и евентуално ракийка със салатка. А по твоята логика, ако вземем да умрем, ще спестим сума ти пари от всичко, за което плащаме, докато сме живи.

СЗО.КОЙ СА ТЕЗИ.БРАВО НА ТРЪМП.ШАЙКА КРАДЦИ. НЯМТ ИДЕЯ КАКВО Е ТОВА СПОРТ.МАЛОУМНИЦИ. ДА СПРАТ ФУТБОЛА В БГ ЗАВИНАГИ

Ето това е една от малкото хубаво страни на короната: ако не друго, то поне спря тов а малоумие наречено спорт: футбола

Кой идиот още вярва на СЗО? Май такива вече не останаха.

Тези чиновници къде бяха когато имаше насрочени мачове в Европа и не само през зимните месеци,на някоя друга планета ли?

Чудесно, най-накрая ще разберем кои клубове наистина имат средства и кои стотици милиони задължения... А и реалната цена на така наречените суперзвезди...

СЗО с огромния си бюджет за оная работа ли ме държа или и беше в устата,че недпредприеха никакви мерки до сега.А моя съвет към вас самите е ,затворете си вие до векивеков.Щото никой нито ви е виждал на първа линия,нито ви е чувал.Акъл и баба Вуна от село Чурка може да дава,ПРИ ТОВА БЕЗПЛАТНО.

Че тия корумпирани некадърници бай Тръмп нали ги закри вече . 4 милиарда бюджет на година за няколко профански съвета ай сиктир

сзо вие сте пълни оруспии не вярвяйте на тях лъжат

Тези корумпирани типове от ЗСО да мълчат, защото служат не на хората, а на фармацевтичните фирми и други интереси. Да се молят на Бил Гейтс да продължи да ги финансира, а аз за съжаление от няколко години изпитвам дълбоки съмнения в благотворителните инициативи на този индивид.

Тръмп им спря парите...

Умен мъж. Тръмп ще управи много неща.

Ако не ритат ритнитопковците, как ще се перат парите?! Раздават милиони, че някой бил ритнал във вратата, а за който създава благата - намаление на заплатата- криза е!

те са го измислили. избират си лица и тези лица не бива да се провалят. всичко е сценарий. за сега от световните лидери единствено Гуаидо се провали и скоро ще му видят сметката...

Я някой да светне народа как феновете на гостуващите испанци са се оказали смесени с италианците,а същото и с англичаните.Отделни сектори,отделни входове,коридори за преминаване,отделни влакове.Всичко е разделено

От СЗО препоръчват единствено джобен тенис,бил най-сигурният спорт в момента.Смешници са от всякъде теа.Светът ги предупреди да изолират китайците,те се направиха на глухи за да се разпространи по всички континенти.и сега и акъли тръгнаха да дават.

а за жените тупкане на две баскетболни топки едновременно...

Егати кефа!

СЗО може да се гъбарка само с нас европейците. Пред Путин и Тръмп не вървят, защото ще има шамари!

Защо да не се доиграе без публика

искат да ни докажат, че може и без футбол и без изкуство и без храна и без секс. само работа! ставаме затворници бе!

Къде беше СЗО,когато нашите летяха в кризата за мач в Италия? Ако си бяха свършили работата навреме ои СЗО и бяха въвели ред в пазарите на Китай много зарази нямаше въобще да възникнат.

и някой да се зарази? а днес трябваше да дойде адът... преди две седмици едно здраво момче в предпенсионна възраст, но още непораснало каза че ада идва след две седмици. единствения ад е, че седим като затворници

Нали това е смисълът на карантината . Да не разбереш какво е ада.

На някой яко му харесва тази ситуация...!!!

Тея са по зле и от нашия щаб

СЗО: Няма нужда от спиране на международните пътувания. Сега СЗО да го ...

Заради един вирус да си изпуснат кефа и големите пари. Немой да бива. Кефа и парите са гръбнакът на живеенето. Ами ако не си жив?

Гладният етиопец се сети да се побара!

СЗО съобщава : - Алкохола не помага в борбата с коронавируса! Алкохола : - То па СЗО много помага?!?