Талибаните забраниха женския спорт в Афганистан

Официалното им становище е, че не виждат смисъл от практикуването му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще тичат от откоси на калашници

Да мрът всички афганистанци, араби, Ислямисти, Мюсюлмани.... НЕ ни интересвуат... Тия ги посрещаме с Куршум в тиквата или сабя в главата, от 1400 години... Хан Крум е набучвал главите им на колове.

ко може се очаква от козари и уфчари практикуващи содомия и с ислям у кухата кратуна?

Единствения спорт, който могат жените там да практикуват е ебането с един талибан

Пропаднала работа

Защо ли в от паметта ми ипзплуват европейски феминистки крещяши Аллах акбар докато на на протест срещу "ислямофобията " :)))

Мисля че спортът ще им е последния проблем за жените там за напред.

Това показва каква ретроградна и дивашка религия е ислямът. А тези са си направо изверги и диваци. Горките жени, които са имали жестоката участ да се родят на онази територия.

подчинение на религиозните догми не е донесло нищо хубаво на хората по целия свят. Всички религии са еднакво вредни .Държавното управление не трябва да има нищо общо с религията . Трябва да има конституция, а не религиозни закони.

Е комунизма и национал-социализма като не са релгии какво добро са донесли ?

защо да не са религии, имат си гуру и фенове със замъглено съзнание, същото е.

И какво му е на национал-социализма?

Женски спортове: Щанги, бокс, борба и пр. Жената не е създадена за подобни неща, които са уронващи нейната природа и предназначение. Но човечеството свикна с подобни "аномалии", меко казано, и те станаха част от безумното време , в което живеем. Впрочем този феномен с женския спорт и подобни, са в голяма степен следствие (не на последно място умишлено търсено) на отслабване на мъжкия елемент. Мъжът вече няма онази роля, която му подхожда и заложена със Сътворението! Това учудва ли ви? Не би трябвало, но трябва да ви кара да се замислите.

Как пък все мъже разбират от женската природа по-добре от самите жени? Как една жена не се изправи и не каза, че жените не стават за спорт или да дава определения за какво стават мъжете и да им наложи ограничения и забрани? Тва някои от мъжете сме яко комплексирано племе, честно.

това което отслабва е елемента със "Сътворението", и при пълна победа на науката той съвсем ще изчезне, в Китай работят яко по въпроса.

Да свикват, скоро ив целия ЕС се очертава да стане така

Ама то верно с тия чаршафи и парцали друго не става.

Диваци.

Айде стига с този Афганистан. Не разбрахте ли, че всеки народ заслужава съдба си. Забравяме за тях и да се оправят.

Когато религията надделее в обществото и започне да управлява се стига до такива фаатични работи (не само в исляма, а и инквизицията).

А в България има "закон за бурките", че е забранено да си криеш лицето и слагаш маска. ;) Ама както виждате, не се спазва.

Като им гледах видеа на талибаните във фитнеса, ясно защо са забранили на жените да спортуват - та да не ги посрамят. В сравнение с талибаните Борат изглежда като гений. Жалко за афганистанските жени.

Епа те талибаните са войни бе не са фитнес маниаци

Да се изнесат всички жени от там, да си останат само мъжете талибани

Правилно! И да забранят секса!

А нека да им го оставят.

Абе не е вярно че лицето трабва да бъде покрито. Това са дивотиите на ислямските секти.