17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не плащай данъци бе, кой та задължава? Постигни успехите на Ивет, па тогава ко щещ емигрирай оттука. Само са оплакват наште българи, а хич не оценяват постиженията на другите, дет са опитват!

Защо пак намесвате Лалова? Финалът на 400 беше изключително силен! На 200 пък беше слаб, дори Ивет Лалова имаше шанс за бронзов медал, а с времето си от полуфинала можеше да е четвърта! Но тя е на 35 и кариерата и е към края, а това момиче е едва на 21 и вече с медали от 2 световни! Просто са различна класа.

Грешка - не са от различна класа, а от различна раса! Ивет Лалова е световен шампион на 200 метра сред европейската раса - тя беше единствената европейка с смесения финал.

"Шареното чудо"... що за жълт начин за списване имате?

Световни първенства и Олимпийски игри НЕ ни трябват... Може с ПРИЯТЕЛСКИ стани от Европейския Съюз, РУсия и САЩ да правим състезания( Първенства). И после заедно с приятелските страни да ЗАВЗЕМЕМ отново Азия и Африка. Така както Великите Сили от Европа ползваха араби и негри като добитък и като роби, до 1960 г. До преди 60 години.

Ивет била сътоворила подвиг, като се класирала седма на 200м.. Ако мерим с тоя аршин, тогава на световните и олимпийски шампионки от миналото трябва да им издигнем приживе паметник. Обаче те били такива по времето на соца и затова техните постижения не са толкова ценни. Смешници!

За твоя информация душико, Ивет имаше жестоко счупване на крака и беше с протеза много време след това рехабилитации, общо 2 години близо. Евала за духа и, че се върна на пистата. Е няма как да е първа!

Ивет .... Къде си ? На има ефремова не и стигнала сила за последните 50 м.... Аюдругите туристи ...... Не искам с моите данъци да плащам екскурзии на Еди файтон туристи и софраджии.... И щом народът пише тука , даюне се трие а да се вземе предвид от отговорните лица... Щ има ли глоби за състезатели без медал ? Като знаят че не са във върхова форма е си почти екскурзии те от джоба Не от данъците на хората

Ако можеше някак освен да плащаш данъци да се научиш и да пишеш?!

Екскурзианти винаги е имало-и преди и сега са големи групи от "ръководители".Преди повече от 40 години за световно първенство в САЩ имаше 10 състезатели и 12 ръководители ,като делът на ДС от тях си беше както винаги е било.