17-11-2017 20-11-2018

Коментари

далавера по маймунски!

Евала шампионе!

Успехът е наркотик, от който най-големите шампиони трудно се отказват. Лично аз харесвам Майк Тайсън след края на кариерата му, когато стана веган и каза, че не се гордее с постиженията си защото "бях като злобно куче, което сипеше злоба под настървените викове на публиката"

На 20г.шампоин, това беше невероятно. Но и Форман ако не беше се отказал на 28г.щеше да е шампион поне 10г.

Форман не можа де преживее загубата от Мохамед Али. Имаше физиката да спечели но му липсваше интелекта на Али. Мохамед Али го беше преценил излючително добре и Форман подходи точно както се очакваше. Хвърли се да атакува с пълна сила от самото начало и се изтощи бързо. Али спечели този двубоѝ в главата си доста преди срещата.

За мен Тайсън си остава номер 1 в историята. Беше най-свирепия на ринга, никой не се доближава до него и до днес. Тайсън в най-силните си години би победил абсолютно всеки, без изключение. Беше удоволствие да се наблюдават мачовете му. Нищо общо с днешната скука, където за 12 рунда, ако имаш късмет, може и да видиш 2-3 атаки.. Единствено ако беше по-умен и дисциплиниран като млад, щеше да има много по-впечатляваща визитка, вероятно без нито една загуба.

Ако му беше отхапъл пиш_ка, щеше милиардер да станеш ;)

хахаха