Коментари - Тайсън иска да преименува "Камп Ноу" с компанията си за канабис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цигарите вредн и ги гоним до дупка, а марихуаната полезна? Накъде отиваме?

Поредния "шедьовър" на дирниците. Не мога да повярвам колко са неуки, неграмотни и прости.

SwissX е фармацевтична компания на африкански милиардер с британски паспорт и няма общо с Тайсън. Тази статия е някакъв хаос, който само автора разбира...

SwissX е швейцарска фирма със седалище в Гщаад. Основана е от Марк Тайсън и Алки Давид. Занимава се с продажба на CBD-трева и продукти. Що не потърсите малко информация, преди да драскате във форума?

Ама сериозно ли прочетох тази простотия,... наследник на роби, с негова фирма кръстена на името на Швейцария, произвеждаща канабис, искаща да именува стадиона на най- великия футболен клуб или поне един от най-великите. Пълен буламач, маде ин уса.... Мамоооу трагедия

Буламач е в твоята глава, чичко. Прочети по-горе за какво става дума.

Тоя да бяга ОБРАТНО към Африка и там да яде наркотици. Арабите отвличат жени в чужди държави, дават им наркотици- Хероин да ги побъркват и да ги правят проститутки.. Който им помага на тия е Предател. Който прави бизнес с проститутки е Предател или арабски шпионин.

Абе, тоя материал някой прочете ли му поне заглавието преди да го пуснете?

SwissX или SpaceX, все на напушени. Имаше едно напушено интервю на Мъск, след което и НАСА му вдигна мерника. После произвеждат такива като блъсналият Милен Цветков. И е достатъчно да видиш такива дори по телевизия, че да ти е ясно, че стават психично болни. Тия с марихуаната сигурно не могат да си кажат името за една минута. Изглеждат толкова флегматични, че няма къде. А после например ще карат кола.

Ти, братле, си пълен идиот! Скрий се и не се показвай повече!

какво сравнение ти правиш между марихуана и наркотиците, които този изрод е взимал бе калъф неграмотен