17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този който го победи също е на 40г.

На 35

В топ 100 слаби играчи няма. Гришо често губи именно от такива играчи, но според много от коментиращите тук той пада от "слабаци". Щом великият Федерер може да пада от тях, защо Гришо да не може?

“Великият” педерер е на 40, затова

Невероятен спортист, един от най-великите в своя спорт, но времето побеждава всеки. Няма какво да доказва. Може би трябва да си спести разочарованията и да насочи усилия към други дейности - благотворителност, тенис академия, популяризиране на играта. С престижа и популярността си може да вдъхнови хиляди деца и някои от тях да станат топ звездите на тениса след 10-15 години.

Страхотен спортист. Не се е завърнал да печели. Има нужда да прави това което обича. Това е формулата за щастието.

върна се, защото има договор с компанията за спортно облекло, която рекламира. Изпълнението на който ще го направи доста по-богат, но за сметка на това го обрича да завърши кариерата си като второстепенен играч. А като му отпадне и преференцията да бъде в топ 10, независимо че не е защитил нито една точка от актива си, тогава вероятността да прескочи втори кръг на някой турнир клони към нула.

Защо се завръща въобще? Да се докаже ли?

Това не мога да разбера, какво има да доказва. На 40 години е, да си гледа живота.

Да бе.. все едно на 40 да се откажеш от китарата ако си китарист. Краста е това. Сърби.

90 милиона печалба за една година без да е играл, но и без да се е отказъл. Вероятно рекламните договори са до прекратяване на спортната кариера.

Не са.

Да му завижда на парите от рекламни договори...и то това на един от най-великите тенисисти. Ганьовата простащина край няма. Федерер ще печели и след края на великата си спортна кариера, а ти ще си останеш все такава дребна душица.

@Гост. А бе нещастник, човека обяснява защо не е целесъобразно за него да бърза да се отказва, къде видя завист? Май ти си дребната душица щом толко лесно "виждаш" такива неща където ги няма, и толко лесно обиждаш хората без никакво основание.

Завръща се явно само за да дразни Ганьо-Джонсъновците и всички подобни мекотели.