Те са чужденци в собствения си град: Кой е съперникът на Лудогорец днес?

Историята на "малкия тим" от Барселона, който се изправя на пътя на българския шампион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kenn1111

Те и Лудогорец са чужденци в България така че....приличат си.

Свобода и независимост за Каталуня!

А бе, ти си... не искам да те наричам какъв ? Не искам да те назовавам с никакви обидни думи...Ти знаеш ли, c какви проблеми ще се изправят утре Каталунците извън Испания - респективно - извън ЕС ?! Помисли, бе !! Имаш ли акъл ? Днес живеем в 21 век ?!

Все ми е едно как ме нарича някой, който е виждал Каталуня само на картички. На каталунците трябва да се даде право да решат къде искат да бъдат. И не си ти, който ще каже вместо тях.

Преди години, бях дете, играеха Гунди и цялата му чета и бях върл привърженик на "Левски" цял живот. Днес няма БГ футбол, особено клубен. Изключвам "Лудогорец, който с 2-3 български имена в състава си е лидер 7-8 години у нас !! Макар и фрашкан с чужденци ( има много отбори в света такива ) аз се радвам на техните успехи, защото прославят името на България !! Ще се радвам да победят в доманкинския мач, без значение как ще завърши другия мач като техни гости !! Успех !! Искам 3-те точки за нас !!

бойчото ше ходи ли в рейзиград да го гледа мачот од ложата? стиска ли му?

Да живее Каталуния! Долу испанските феодали!

а вие сте чужденци фуф вашия офис

А ти си чужденец в собствената си глава!!!

Срещу всеки друг съперник да, но срещу Лудогорието това не важи. Нашите цигани са далеч повече чужденци в България отколкото Еспаньол в Испания

Аз реших, че говорят за кракогорец, че са чужденци в собствения си град. То колонията не се ли класира вече, чувам че бият наред?