17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно е, че Маргарет има свое мнение по въпроса...не може всичко да се върти около опитите за диктатура върху възгледите на хората от ЛГБТ, #МеToo и всякакви други откачалки... Корта носи нейното име заради заслугите и на корта!!

Жалко, че иначе разнообразният форум се е ограничил в лайкове на едни и същи хомофобски коментари. Не съм фен на Навратилова и нейния подход, но кажете ми че като сте видели снимката на австралийската баба, сте видяли нещо женствено в нея. Много често най-големите гонители на някаква идея, се оказва че всъщност се опитват да убедят себе си, че са или не са такива.

Тая сбърканата да си иде у дома и там да преименува каквото й разреши закона.

Скоро соросите ще забранят на умните хора да мислят, защото простите се обиждали. Всъщност в България вече го постигаме, защото само некадърни и прости калинки се допускат до властта.

Комунистически терор е когато не може да си изкажеш мнението. Казала е че не ги харесва, не е тръгнала да ги коли. Къде тук е престъплението? Обратните също мразят хетеро-тата, но за тях не важи цензурата, нали? Цялата игра на банкерската мафия, представяна от сорос, е да унищожи раждаемостта, семействата и оттам да изчезне бялата раса. Не съм чул тия джендър простотии да се прилагат в Африка, арабските страни. Не съм чул да се преследват по тая линия цигани, тъмни емигранти и т.н.

И защо да изчезва бялата раса? Тя е по-платежоспособната, по-трудоспособната и носеща по-големи печалби на банкерската мафия. Нещо ти куца логиката, и грам представа си нямаш как функционира светът.

Едно средностатистическо западно бяло семейство по на 50 години има вече изплатена къща, две коли, децата в колеж и по 500К поне в банката. Едно такова черно или жълто има точно две нули. А сега кажи, към кое семейство мафиота-банкер има предпочитание?

Вече нормалните хора ще ставаме малцинство.

Няма как да стане тая работа, тия са като капка в океана.

0

Такива луди лелички имаме и в коментарите, ама се пишат мъже

от смесени бракове.

Всички лесбийки и педерасти са дефектни хора! Самите те са страшно депресирани и се усещат като втора ръка. Не случайно, по-голяма част по всякакъв начин прикриват хомосексуаалноста си. Така че , да си живеят в техни си общества и да не оказват по никакъв начин,влияние върху децата ни с техните извращения.

....прочети малко повече литература....какво значи дефектни?!?!? природата е решила така и едва ли ще се съобрази с мнението на някой....просто различно ориентираните са хора като всички нас и трябва да имат своето място на земята....друг е въпроса за парадирането, но вероятно е така защото им се отказва да бъдат приети?!?!?!

Дефектни значи ,че не могат да продължат рода на човеците. И това ако не е дефект здраве му кажи . Ако всички станем като тях след един век най-умните на земята ще са шимпанзетата.

защо да е срамно да изкрещиш , че “Царят е гол”??? Истината никога не може да е срамна, но може да боли!!! Поклон пред такива личности!!!!!!!!!!!!

опасно бабе! Ашкошсун евала!

Ако пък мислите, че не нас гейовете ни пука какво мислят хората в Дир-а за нас... хахаха! По темата, титлите и успеха губят всякакво значение, когато някой изразява открито омраза към която и да е група хора - лгбт, черни, разведени, бедни, жени, българи... Никой не си избира родителите, никой не си избира сексуалността. Ако не можеш да приемеш човека такъв какъвто е, потърси помощ! Българите не си избират нациолността, лесбийките не си избират сексуалността.

Никой не ви мрази, защо все ни вменявате вина ? Какво сме виновни ние за вашата нетрадиционна сексуалност ? Какво сме виновни, че ние пък сме хетеросексуални ?Стига сте се правили на великомъченици. От вас и евреите, не можем да се чуем ! Аз не се интересувам от сексуалността на другите, и не желая да ми я навират. Така, както и аз не афиширам своята и не ви търся никакво харесване и обичане.... Толкова ли е трудно да се разбере ? Иначе, чест Ви прави, че сте така откровен. За мен лично има голяма разлика между хомосексуален и педал. Нямам нищо против първите, но имам много против вторите. И хетеро уж може да е с поведение на вторите...

Браво! Точно в целта!

Да ти кажа честно, хич не ми пука гей ли си или педераст. Нямам нищо срещу теб, но навика ти ти да ползваш задника си за цели, различни от нуждите на отделянето е всичко друго, но не и природна даденост.

Тяхна работа си е как ще си ползват задника, все пак си е техен. Но да навират отклоненията си от нормата за правилни, ми идва в повече...Имам чувството, че искат всички да се влеем в сплотените комсомолски редици на ЛГБТ и да въртим еднополова любов. Много агресивно налитат и на децата с джендър идеологии и гей паради.. А това вече минава всякакви граници.

Това важи и за жените с подобно поведение.

Аз избирам да бъда хетеро, защото природата така ме е създала.

Пфу, иде ти да повърнеш от тия откачалки от ЛГБТ. Вечно обидени, все не ги харесват и обичат всички...Ми няма как аз да ги заобичам, с тая досадна тяхна креслива арогантност, ми стават още по-отвратителни. Значи те могат да обиждат, но не могат да бъдат нехаресвани от всички. Значи наричат една достолепна дама " лудо лелче", без грам уважение към възрастта и безспорните успехи на тази жена, тръгнали да налагат с натиск цензура, да преименуват тенис корт... Ма много са си повярвали тия отрепки с психични отклонения ! Цялото им поведение е една брутална и креслива хетероФОБИЯ...но все другите обвиняват в хомофобии. Ми, не, нямам страх от тия отрепки, просто са ми неприятни, досадни и гнусни. А това НЕ е никаква фобия, а най-обикновена органическа непоносимост към откачалки, които денонощно ми се навират....

Браво, Маргарет! А този мутант Серина да не би да е по велика от Щефи Граф? И още малко и ние нормалните ще бъдем счетени за отклонение в развитието. Права е Маргарет Корт!!!

Чакай малко, брато, Серина може да е мутант но си е със съвсем нормална сексуална ориентация. Навратилова нещо се пъне, ама то е така със забравените "величия" - все внимание търсят.

тази 77 годишна баба има повече акъл от цял Брюксел!

Ми смятай с какви отклонения е пълен Брюкселският Коминтерн ?!

Kenn1111

Евала на тая австралийка и каквото е казала е вярно.Не само тениса но още бая спортове да не говорим и за изкуството се напълниха с индивиди с неясна полова идентичност които реално не им е мястото там.Макенроу ме учудва имах за мъжкар но.....може и да е сменил нещата с лява китка.А за Навратилова винаги съм се чудил защо играе в женски тенис като принципно не и е мястото там.

Педали бате

Съвземете се! Защо е задължително всички да обичат обратните?

Никой нормален разум това не може да разбере...Ми то е нереалистично да си харесван и обичан от ВСИЧКИ ! Какъв е тоя зор, не разбирам. Да ни задължават да ги харесваме и да следваме техните отклонения ! То се не трае вече. Само ни стават още по-гадни !

Жената е права, а онзи човек навратилова и чичката на транквиланти с хистерични пристъпи да правят легенда Кинг Конг в родината му.

Биг Мама е наше дете. Само тя може да се състезава с цялата Менделеева таблица в кръвта и няма да я уличим. Идеята е да мине Маргарет Корт, но все някоя глупачка разваля нещата. Ние сме велики и ще победим!

Нищо ново. Когато Джеймс Уотсън, откривателя на структурата на ДНК, от 1988 до 1992 г. ръководител на проекта „Човешки геном“, Нобелов лауреат, доказа нелицеприятните за джендърите факти го лишиха от титлите, работата и го докараха до просешка тояга. Това е първата (принудителна) продажба на Нобелова награда от живия ѝ носител (не могат да я отнемат). За щастие я купи руският милиардер Алишер Усманов и на 17 юни 2015 г., в сградата на Руската АН, наградата е върната на Уотсън. Щом могат да смажат един от великите умове на хилядолетието, колко им е за една тенисистка?

Всъщност той разжалва мита, че белите и черните хора са еднакви. Според него при тях еволюцията е развила много качества за сметка на ителекта (като той не изключва, че има и интелигнтни такива, но това е въпреки генетиката им). И затова го унижиха.

Какви са фактите? Според него има ген на хомосексуализъм, в което аз отказвам да приема. Убеден съм че сексуалността е силно повлияна от средата, в която индивидът живее. В древен Рим хомосексуализмът е бил социално приемлив. На други места - кръвосмешението и т.н. Младите хора от друга страна, са неуравновесени, наивни и податливи на влияния.

Абсолютно.

Безрезервно подкрепям Маргарет Корт в нейните възгледи и ги споделям на 100%. До кога ще ни обясняват че да си хомо е супер готино и супер Ок? Стига сте ни набутвали ЛГБТ в лицето и още по-лошо и трагично - в лицата на нашите деца. Аз уча моите деца, че има два пола - мъж и жена, и че има брак само между мъж и жена, останалото е ненормално и отблъскващо.

Маргарет Корт е права за всичко, казано от нея. Реакциите на малоумните хомо ред бейове доказват тива по неоспорим начин.

Смешното е, че в женските спортове почват да се промъкват и транссексуални, които естествено бият жените. Още по смешно е, че дори няма нужда да взимат хормони, а само трябва да се идентифицират като жени. Само чакам един такъв да влезе в тениса и да видите колко бързо ще запеят друга песен.

Наглите педеруги доста прекаляват! Ами няма как да ги приемем за нормални щото НЕ СА! И ако всички са като тях....човечеството ще изчезне!

Знаете ли че - емрих е човека който отвори Навратилов , мисля даже че и е ударил и турска виза у кафявия салон

Браво на старата дама ,Макенроу ми изглебдаше нормален ама и той бил мека китка .

Добре и правилно казано "Тенисът се напълни с лесбийски" и "Трансдженърите са изчадия на дявола". Напълно подкрепям Маргарет Корт!!! Навратилова е отвратилова

Екстра си е бабетката, писна ми от лесбийки и педали, а и от това че трябва да се правим че ги харесваме.

Да

Навратилова е луда!

Само да попитам. Откога Серина Уилямс е по-велика в тениса от Щефи Граф? Да не е направила "Голям шлем", без да разберем?

В повече и е самочувствието. Мен ме отблъсква.

И играе с анаболи официално разрешение на федерацията по тенис.

Браво на бабето ,казала им истината в очите на джендърчетата,затова ги е заболяло толкова

Аман от пе#али

Всеки ден ги дават тия изруди, жалко че няма вече Белене и Гулаг..

Нали

Стига с това словоблудство "хомофоби", бе! Фобос от старагръцки е страх, другото е човек. Какъв страх от хора, какви 5 лева? Първо не става въпрос за страх, а за гнус. Второ, не става въпрос..... Второто няма да го напиша, защото ще ме изтрият.

Много добър коментар! Та кой се страхува от хората! Гнус ни е от ...

По-Убаво да се размножават джендъри, отколкото да ти пускат вируси за намаляване на населението.

А, не става ли без вируси и джендари.

То трябва да си бая хайванин да си мислиш, че като се пишеш джендър, вирусът, дето са решили да ти го пуснат, ще ти се размине.

Педераси (лесбийки) сър

Аман от кресливи прерасти и лесбийки. Докато нормалните ги търпим ще ни проглушават ушите с простотиите си.

Ей това ако стане да сменят името на корта ами да го кръстят тогава млад джендър хахаааа

клъц на грацмуня. винаги е правилното нещо.

Факт - на нормалните хора вече се казва хомофоби и какви ли не други обиди, ако дръзнат публично да не харесват педали, трансджендъри и тем подобни... Светът не отива на добре

Горката жена. Тя е живяла във времена в които мъжа е бил с жена . И жената с мъж. Вярвало се е в брака. Не е имало прайд. Сега за жалост нормалното е престъпление!

Май лудата леля е Навратилова.

И май, и юни, и цялата година. 24/7