17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ако мъжете и жените вършат една и съща работа, трябва да получават еднакви пари" Абе те и футболистите вършат една и съща работа - ритат топката. Ама някои от тях я ритат по-силно, по-бързо и по-точно.

По-точно няма как да бъде казано ... По-силно, по-точно, по-добре ПО-ЗРЕЛИЩНО. Затова на треторазрядния АТП София Оупън залата се пръскаше на финалите, а на "Турнирът на Шампионките" на който дойдоха световни величия от женския тенис нещата седяха по корено различен начин.

Ходи си гледай децата и остави спорта за мъжете. Така ни е дъздала природата и затова равенство на половете в спорта не може да има

Не е честно и аз искам да получавам като нея когато играя тенис :))

Ами играй при мъжете, моме.

И аз съм ЗА равенството! Ще играят наравно с мъжете 3/5 и ще се пенсионират на 65 години! Ще работят и наравно с мъжете тежка физическа работа, за да няма дискриминация!

Поначало, най-голямата дискриминация си остава в спорта. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Иди бий Джокович и ще вземеш, и повече от него.

Ебаси наглото парче!!! Или е адски тъпа, или е адски нагла! По кой точно критерий върши една и съща работа с мъжете?!?!?! И кво, публиката олигофрени ли са, та имат много по-голям интерес към мъжкия спорт?!?!? Защото това е главната причина да получават по-малко.

Съгласен. Ама да се преобличат на корта като мъжете.

хмм, в големия шлем нямаше ли разлика в сетовете - 5 при мъжете, 3 при жените...тогава свършената работа не е еднаква....

Ще стане, когато мъжете-манекени започнат да получават толкова колкото жените.

ще стане когато порноактьорите започнат да получават колкото порнозвездите....

Играйте в мачове срещу мъжете, побеждавайте ги и получавайте дори повече от тях.

Ами пълнете терени с повепе зрители и играйте по 5 сета.

Не една и съща работа за това и не получавате еднакво. Женския тенис е по-слаб,по -муден ,по-скучен и зрителя не го харесва колкото мъжкия,как тогава да получавате еднакво???? едните се гледат от милиони и генерират печалби а жените ги гледат само заклети фенове на тениса

В турнирите за Големия Шлем мъжете играят повече сетове, а наградният фонд е един и същ.

Когато пълнят залите колкото мъжете да им плащат еднакво. Няма значение колко сета играят, ако ще и половин сет да играят, ако ще и 2 минути да играят, ако носят повече пари ще правят и повече пари. Това е. Тия не са на заплата, доходите им са пропорционални на печалбите, които носят.

Не е до това кой колко работи, а до това колко приходи носи. Ако жените носят повече приходи дори и с 1 сет игра ще им се плаща повече. Просто женския тенис, както повечето спортове носят по- малко приходи.

Една добра задача за първокурсник по физика е да сметне работата на един пет сетов мъжки финал и три сетов женски финал. Скорост, сила, разстояние, импулс. Знае се скоростта на всяка топка, както и разстоянието Тогава да сравняваме работата! Да не излезе, че няма и наполовина!

Е как вършат една работа като жените играят обикновенно 2 от 3, а мъжете са 3 от 5. Не е май една и съща работа, ама за парите всички искаме.

Няма значение кой колко играе, 2 от 3,3 от 5 , колко дълго и т н. ! Като имат претенции жените трябва да участват в общи турнири заедно с мъжете ! И тогава според класирането ще получават пари от наградите фондове ! Сигурен съм, че в първите 200 от ранглистата няма да има жена !

аф

И двете е .

И аз играя тенис - 5-6 пъти в годината. Справедливо е да ми плащат като Джокович. Дори съм мъж, а не жена. И шах играя и тенис на маса. И затова искам да ми плащат като на световните шампиони. Всички трябва да сме равни.

порноактьори са мъже. Просто и те играят в изцяло мъжки спорт :)