17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ти нема, моме. А тия "паник атаки" ... два шамара те оправят веднага..

Тая ако я затворят 10 дена в карцера или ареста, сигурно ще се обеси! Какви са тези лигли и лигльовци? Абе изкарваш си карантината, и тръгваш! Как ни изолираха от хепатит?

Тебе, дето ми се правиш на много корав и да те затворят, и да те отворят - никой нищо няма да забележи. Тя е спортистка от най-високо ниво, всяко подобно обездвижване ще наруши формата й за месеци напред. Тъпанарите организатори не можаха ли да съобразят, че ще има спортисти с позитивен тест и не може просто да ги заключиш в стаята им.

tonk11

А какво да ги направят? Да им отделят един басейн и 10-на корта да си тренират?

гъза ми е смутен панирана съм няма ток з а вибратора ползвам хилти такъв

Става. Малко е якичка, но коя не е в този спорт. Я дългуната дето би на финала в Париж Серина - Много руса ли се казваше, какво се е опнала такава към двата метра, а какво момиче беше... Май наша Цветана и тук по това ще ги бие, всичко й колкото и както трябва. Абе Пловдив си е Пловдив доказано.

tonk11

Абе явно аз нещо не разбирам - еб...х ти и спортистите, нали трябва да са с желязна психика, нерви като стомана и самоконтрол като стълб? Как па се на паника и фобия ги избива? Как па 1 не легна да си отспи тия 14 дена?

Или тези в реалити форматите! Трудно изсържали 3 месеца!

новозеландци, тайванци, сингапурци са известни с корави карантини мерки, за това нямат епидемия. Нашите мангъроиди хем реват , че няма вирус, хем реват, че мерките са меки, хем реват , когато има строги мерки, а бе реват винаги!

Въздържам се от обиди, защото не ми е в речника, но ти определено заслужаваш псувни на майка до утре сутринта. Какъв Мангър, какви пет лева. Ти наясно ли се че ако живееш като отшелник някъде в планината няма как да хванеш сифилис или трипер. Ненормалник, ходи с намордник, стой си сам между шест стени, прави любов с куче, котка, но не вменявай на друг своите потребности. Стой затворен, фотосинтезирай, онанирай, но ние нормалните хора имаме други потребности и не познаваме нито Мангър , нито Джангър, даже Тиквата я изядохме по Коледа!

Абе защо сравнително богатите и известни хора имат психиката на безгръбначно? Бабите ви цел живот паник атаки са имали. През ВСВ всяка жена сигурно е била с паник атака, де*а и безполезните същества. Като света толкова те паникьосва, начини да го напуснеш бол :)

През ВСВ е нямало такъв мерзък фашизъм като днес. И защо мнозинството трябва да напуска света заради една шепа сатанисти, които го мамят и манипулират, не е ли по-добре тях да ги разкара ?

tonk11

Тя тая шепа бая голяма ша да е! Няколко милиона доктори, 200-250 правителства, няколко десетки милиона преболедували или болни сега и бая умрели. От де и да го погледнеш - бая народ си е това.

Е ти баш сатанистите си пропуснал, а споменяваш само васалите им, с изключение на болните, които 90%(реално може би над 99%, но 90 е лесно доказуемо статистически) са с други грипоподобни и не заболявания. Оня ден един "доктор" се цепеше по ТВ, че видите ли понеже имунната с-ма много се усилила при срещата с ковид, затова грипът изчезнал - е те това са ти "милиона доктори", подмазващи се за пари и високи постове.

Е, че си пръдлив пенсионер в панелка, снишавал глава на младини щото тогава биеха лошо и сега ми го играеш корав

Всеки ще трябва накрая сам да се отбранява. За това не дават на робите оръжия. Цял живот си нормален човек и изведнъж си престъпник затворен без съд и присъда. Не протести, а гилотина трябва!

на терасата забранили да излиза......психопати!!!!!

Дано обича палачинки. Друга храна не минава под вратата

"Наш приоритет е здравето на състезателите и хората от турнира. Затова и всеки, когото виждаме като опасност да разпространи заразата, бива изолиран." Те и нацистите са мислили по същия начин спрямо евреите.... Само как позволихме да ни отнемат свободите... за които са се били и умирали хора, чиийто брой е не по-малък от умрелите от Ковид-19.

На "паник атаките" някога им и викахме неврози и ги лекувахме с по някой друг шамар.

Бе ти и на комунизмът си викал "свобода".

Мамицата им фашистка !!!

Ми хайде един или двама от местните да слагат маските и да отиват да я лекуват с кожените термометри. След няколкодневно лечение със сигурност повече няма да има никакви оплаквания от нейна страна. Явно и е скучно сама по цял ден. Малко е никаква ама нали знаете приказката "Кой пробира..."

паник атаки :)))) ...ей глезло ...

Като в България!

Като няма кой да те е.е, така става.

Важно им е на авсралийците да се занимават повече с анти-ЛГБТ тенисисти, отколкото карцираните и изнемогващи играчи, поставени в животински условия.

Така спортистите ще бъдат принудени сами да пожелаят ваксинация. Иначе залостени по стаите, без тренировки и край на кариерата.

Като го гледам,не е лошо момичето,само бюста дето и е малък,но няма ли кой да и помогне,да убие самотата?

А какво ли ще стане на олимпиадата?

е да иска да тренира с другите при положителен резултат. Какво иска? Да ги изпозарази ли? Животът и здравето са преди 67-та при жените и великите ѝ мачлета.

А като я затворят и се метне от тераста в следтвие на клаусторфобията т'ва какво е?

Поне треньора Хавиер пуснете при момичето, тя за него страда, бързо ще и минат всички клаустрофобии..,.

Ще остане като един от най-злощастните в историята ! И показва до какво води алчността, съчетана с неумение да се планира и липса на опит в организацията на подобно събитие при такива условия !

че кой има опит в организацията на подобно събитие при такива условия ? Къде е алчността, че не виждам такава?

Ти да не живееш преди 50 години ? КОЙ би организирал турнир без да е сигурен, че ще пада печалба ? И то точно сега - когато всички останали НЕ организират турнири. Значи, тоя същия, е бил наясно с рисковете. Ако беше идиот като тебе - да кажеш - простено му е, толкова му е акъла. Но това е цял организация, не можеха ли да предвидят, че ще има и такива с положителен тест, и такива с отрицателен, и че не може просто да заключиш състезател от това ниво в хотелската стая и да кажеш, че си свършил страхотна работа. Но за Ганю тия неща са трудни за досещане.

Като кажат "приоритет и здравето" и вече всичко е оправдано, нали? Това е тормози състезателката трябва да им дръпне едно сериозн дело на тия т.н. организатори.

Абсолютно. Извращенията продължават с пълна сила. Затворена в стаята без право да излиза дори на терасата. Съжалявам, ама тук медицински аргументи не виждам.