17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе само чекиджии коментират тук!!!Защо един път не кажете евала Ние сме българи юнаци

Тоя смешник и брат му кога най-после ще се боксират с истински боксьори.

но при положение , че хора работили в икономиката цял живот, създавали предприятия от които в началото се интересуваха водещи световни фирми, получват пенсии по- ниски от нищо не работили. А предприятията се нарязаха на скраб. Нека поне спортът да ни обедини .

Според официалните данни сме 7 400 000. Не знам Пулев откъде вади неговите данни Може би от руското посолство

То според "официални данни" цАфтим и върджим. А, да си чувал за 1млн. мъртви души, за 1млн. турци в Турция, които "официално" са българи. Да си чувал за 1млн. българи на запад...

О даааааа,чувал съм много теории на конспирацията. Едни твърдят че американците не са кацали на луната,същите твърдят че земята е плоска. Едни твърдят че сме 5 милиона,други че сме 4 милиона. Та така...конспирации много ама фактите са си факти

А, да ти е правила впечатление практиката на конспирацията.

Явно майка ти му ги е дала когато е била на задна прашка!

Това би могло да е така,в случай че Пулев е някакъв дух(ако ме разбираш какво казвам) Но така като го гледам си е жив от плът и кръв и е по голяма вероятността да е взел данните от твоята майка(на задна или предна няма значение)

Постоянно живеещи в България сме останали между 4 600 000 и 4 800 000 души. Другите са трайно емигрирали...връщащи се по празниците,учащи в чужбина,"български гаждани в Турция не разбиращи вече и дума на български".И моите деца се водят в България,но за съжаление и те няма да се върнат.Целенасочен план за обезлюдяването на България....въпроса е само кой смята да се заселва тук!

Реално, 3млн. българи. От тях, реално, 1.5 половина пенсионери.

И всичко друго цигани да живеят циганите още малко българите ще са по малко от циганите